Jump to content

Honor confirmă lansarea lui Magic V2 pe data de 12 iulie, un smartphone care "va revoluționa segmentul de pliabile" potrivit CEO-ului

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Honor confirmă lansarea lui Magic V2 pe data de 12 iulie, un smartphone care "va revoluționa segmentul de pliabile" potrivit CEO-ului</b>Ceea ce sosise anterior doar sub forma unei speculații iată că se adeverește astăzi și mă refer la data de 12 iulie asociată lansării lui Honor Magic V2. Într-adevăr noul smartphone pliabil vine la mijlocul lunii viitoare, iar confirmarea este

Ceea ce sosise anterior doar sub forma unei speculații iată că se adeverește astăzi și mă refer la data de 12 iulie asociată lansării lui Honor Magic V2. Într-adevăr noul smartphone pliabil vine la mijlocul lunii viitoare, iar confirmarea este făcută chiar de către CEO-ul Honor și anume George Zhao, care a profitat de prezența la MWC Shanghai pentru a face anuțul.

Oficialul promite un smartphone care va "revoluționa experiența pliabilă" și nu știm exact la ce vrea să se refere acesta prin spusele de față. Să fie o balama de nouă generație, un corp și mai subțire și ușor sau un ecran fără cute pe mijloc? Vom afla abia pe data de 12 iulie, iar între timp mă aștept să sosească și materiale teaser.

Din zvonuri anterior răspândite în online știm că Magic V2 ar avea variante cu Snapdragon 8 Gen2 și Snapdragon 8+ Gen1, plus un ecran LTPO AMOLED cu refresh rate mare și PWM dimming high-frequency. Posibil să vedem până la 16 GB RAM și baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă.

Telefonul vine înaintea lui Samsung Galaxy Z Fold5, dar debutul are loc în primă fază doar în China, astfel că tot sud-coreenii au un avantaj. 

Sursa

Cam fake zvonurile. Sud-coreenii au un avantaj mare într-adevăr, acel One UI specific lor. La un Samsung nu o vezi niciodată reclame integrate în sistemul de operare cum vezi la Xiaomi, Huawei și multe altele. Nu știu dacă am mai menționat asta până acum în alte topicuri, dar și durata asigurată de producător în actualizarea sistemului cu ele mai nou actualizări apărute trebuie luată în considerare dacă vrei un telefon bun și de durată. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.