Jump to content

Problema N95

Funiest
 Share

Recommended Posts

Bun se da situatia.

Un N95 , un maniac sa aiba telefonul curat.

Se ia o bucata surubelnita , se desface N95 , si deodata , cade displayul ( da se desprinde acel fir ce leaga displayul , de deeeeee acea mufa.

Din ce am inteles euu , de pe acolo , trebuie lipit ( Sper sa trebuiasca doar o lipituraaa ).

Displayul , nu face nimic , si nu a cazut de foarte de sus , si nu a fost un soc puternic.

Exista vreun loc unde sa faca lipitura aceea ( presupun ca inainte nu statea asa in aer , acel fir , si era lipit , si poate nu mai era asa bun acel lipici cu care era lipita acea mufa ). Zic si eu nu sunt foarte bun in chestiile de genu.

Displayul nu da niciun semn de viata , ca si cum nu ar avea curent.

Stiu de la un E51 , din familie , cum a cazut lateral de sus , si de atunci nu a mai mers displayul ( doar se lumina foarte putin , nu era negru negruu ) si la service au schimbat displayul.

Nu doresc sa schimb displayul ( am vazut ca e 180 ron unul ) si mi se pare scump. ma chinui sa imi iau un PC si as dori sa tin de bani cat de cat.

Daca ar fii maxim 50 ron ( deh neatentia se plateste ) si daca imi puteti recomanda un service sa se uite la el , si sa nu fie maniaci , de cum vad problema , imd displayul . De preferabil sector 6 ( militari- drumul taberei - eroilor ). M'as duce la SIR , doar ca imi e ca aia nu verifica calumea.

M-am apucat sa curat telefonul calumea ( am o mania sa fie curat 100% ) si l-am desfacut , si a iesit displayul de pe locul ala al lui ( adica , mufa aia nu mai sta lipita acolo ) . Merge sa il duc undeva sa lipeasca mufa aia si sa vada ca e in regula displayul? ( La un E51 , a cazut lateral , si tot se aprindea displayul usor , adica avea curent , dar nu arata imaginea ) la asta nu da semne ca ar prelua semnal deloc. Un service zona militari/ drumul taberei/eroilor ( bucuresti ) si sa aiba rabdare , si sa nu zica din prima ,, DISPLAYUL'' ca nu as da acum 170 ron pe unu nou original.

Mda.

L'am dus la service , primu service ( flashgsm ) a zis ca nu au timp , sa desfaca sa se uite la el , si sa revin maine....

Buuun.

Next ... am ajuns la un service mic , ii explic situatia , zice ,, Hai sa il desfac'' Se uita , deschide clapita aia ce conecteaza mufa aia de la display , a fixat mufa calumea , si voila displayul merge. Probleme ca un sfert din display are dungi ( nu foarte enervante , m'am si obisnuit deja ) si mi'a zis sa revin daca vreau sa schimb displayul ...

Cost?? 10 lei , pentru o chestie banala , si care nu stiam cum se face....

Cool nu?

Oricum nu e foarte foarte folosit N95-ul , prefer E63-ul ... de 10x mai rezistent ca N95-ul

App Doltu ... Altitudinea asta e enervanta , cand zici din prima : Displayul gata , deci bagi display nou si e gata ... Si uite cum ma fraieream daca il lasam la service.

merci pt ajutor .... celor care nu erau post hunteri logic.

Edited by Funiest

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.