Oswald Cobblepot Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 My nickname: Trevor Description of bug: Stateam in masina mea personala, ma uitam pe discord la un prieten care se juca alt joc si dintr-o data mi-a disparut masina. Cand am intrat in (/vehicles) sa vad unde este, scria ca aceasta urmeaza sa explodeze, dar se vede pe filmare ca masina nu avea nimic. Nu prea erau jucatori pe server, nu a intrat nimeni in mine, nu erau multi jucatori langa mine, nu trecuse nimeni pe langa mine. Screenshots: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oswald Cobblepot Posted August 5, 2023 Author Share Posted August 5, 2023 Cand am intrat pe joc inapoi, am observat ca in (/vehicles) nu mai am Infernusul. 😆 Stiu ca pot da un relog si-l am inapoi, dar nu este in regula ce se intampla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 S-a aplicat astăzi un posibil fix pentru problemele acestea cu vehicule, care apar din cauză că se creează și șterg multiple id-uri de vehicule din cauza jucătorilor care fac questul simultan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts