Jump to content

[ARHIVAT]Costumes Bug

Rebrean
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Rebrean. Server: rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: am revenit si eu dupa jumate de an pe server, timp in care mi s a buguit accesorile de la /costumes si nu le mai pot scoate. Am intrebat pe server si mi s a spus sa raportez bugul pe forum. multumesc anticipat!

Am înțeles. Pălăria respectivă nu face parte din sistemul de costume, ci din sistemul de accesorii.

Ca să o dai jos folosește comanda /tog și dezactivează de acolo Pălărie/Ochelari.

Salut. Am întâmpinat de mai multe ori această eroare, așa că m-am gândit să comentez. Se pare că există și o eroare atunci când aveți 7/7 obiecte în costumele voastre, iar atunci când le-ați șters pe toate, nu vă vor permite să adăugați alte 7. Este puțin ciudat, dar atunci când ajungeți la aproximativ 4-5+, puteți experimenta o defecțiune și interiorul vă va arunca afară. Aceeași eroare pare să fie legată de aceasta, știu despre ce vorbești, deoarece nu puteți apăsa butonul pentru a edita sau adăuga altele noi, chiar dacă aveți spațiu. Singura soluție este să vă reconectați la joc, chiar și respawning-ul nu va rezolva problema. Am observat o eroare similară cu /hu, deci trebuie să fie o problemă de corespondență între intrarea obiectelor SA:MP și baza de date, mai degrabă decât de script.

5 hours ago, Kelton said:

Am înțeles. Pălăria respectivă nu face parte din sistemul de costume, ci din sistemul de accesorii.

Ca să o dai jos folosește comanda /tog și dezactivează de acolo Pălărie/Ochelari.

pai da am inteles , dar eu vreau sa le sterg de tot ca sa imi pun alte chestii , stiu ca le pot dezactiva din /tog, dar ma interesa sa le pot sterge din /costumes si sa le schimb , dar s a vazut pe filmare ce se intampla , crezi ca se poate rezolva sau asa e permanent pe viata?

Edited by Rebrean

Nu cred că ai înțeles.

Pălăria (și ochelarii) fac parte dintr-un alt sistem numit accesorii. Cele două nu au nicio treabă cu sistemul de costume și nu ocupă spațiu în respectivul sistem.

Pălăria (și ochelarii) nu se pot vinde/șterge. Ele se pot (doar) activa sau dezactiva folosind comanda /tog.

Tu momentan la costume nu ai niciun obiect salvat.

Salut,

Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.