Barrows Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Nick-ul tau: Barrows Server: rpg1 Descrierea bugului: Intru in avion/masina si imi apare dialogul cu posturile radio, degeaba dau esc, sau dau turn off ca tot apare, asta nu e primadata cand apare, dar deja devine tot mai stresant.. nu stiu de la ce, dar am reinstalat si jocul si tot asa facea. Chiar am verificat daca imi era blocat butoanele la laptop, dar nu erau.. Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Problema asta pare o problemă ce ține de client (jocul tău) și nu una care să țină de server, altfel ar fi avut mai multă lume această problemă nu doar tu. În afară de tine nu am auzit pe nimeni să se plângă de așa ceva. Verifică-ți atent jocul, tastatură, controller dacă ai conectat, volan dacă ai conectat, etc. Întreabă eventual alte persoane dacă au problema asta, deși mă îndoiesc. Încearcă să intri cu contul de pe un alt PC dacă ai ocazia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts