JustMed Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Signature of the week number: 39 Tema: Stock ; Render Dimensiuni: Minim 300x100, maxim 450x220. Se accepta si semnaturi verticale. Informatii suplimentare: 1. Cititi regulamentul inainte de a trimite lucrarile2. Lucrarea nu trebuie sa contina numele vostru pe ea.3. Castigatorul va primi ca premiu urmatorul banner: + 30 de puncte SOTW. Astept creatiile prin PM pana pe data de 7 Ianuarie 2011 ora 20:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 (edited) Lucrarea 1 Lucrarea 2 Lucrarea 3 Lucrarea 4 Descalificat ( Reason:Dimensiuni prea mari ) Lucrarea 5 Lucrarea 6 Lucrarea 7 Lucrarea 8 Lucrarea 9 Lucrarea 10 Lucrarea 11 Lucrarea 12 START VOTE, doar membrii juriului SOTW au voie sa voteze. Edited January 7, 2011 by JustMed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Vote 2 , imi place integrarea , puteai sa faci ceva la manaeca aia unde e albastru . (data viitoare numai pune text ca strica lucrarea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Vote 2, compozitie draguta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Vote 2 , imi place integrarea , puteai sa faci ceva la manaeca aia unde e albastru . (data viitoare numai pune text ca strica lucrarea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Cei drept, in lucrarea a 2-a apare o integrare buna. Dat textul si acel brush care este prea mare pe umarul drept lasa de dorit. Votez lucrarea 12. Text frumos, compozitie nu prea complicata, dar totusi draguta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Votez lucrarea a -8a, imi place felul in care a folosit texturile. Castigatorul SOTW-ului este HayaT, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts