Yinxisys Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 (edited) Nick-ul tau: Yinxisys Server: rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: se ia crash continuu la incarcarea mapei de la dungeon, asta ar fi unul, al 2-lea e ca atunci cand e un singur player la dungeon si lui nu ii da crash, playerul care ramane singur in event castiga din cauza celui care a luat crash dupa el. Si bineinteles ca se abuzeaza, se duc playerii cu 2 conturi numai ca sa si dea crash cu celalalt si sa ia premiul. Screenshot(s): https://imgur.com/a/utMxkQu In screenshot deja s a castigat in primul minut, nici n am avut timp sa ajung la event. Si edit: sa se creeze o limita pentru castigatori, sa nu poata intra la fiecare eveniment de genul mereu. Deja m am saturat sa castige acelasi player la fiecare ora, mai vor si altii sa aiba o sansa la castig. Edited November 3, 2023 by Yinxisys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted November 12, 2025 Share Posted November 12, 2025 Cred că s-a rezolvat între timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts