Jump to content

Screenshot

Kevin
 Share

Recommended Posts

Salut, de la ce moduri s-ar putea sa am problema legata de screenshot? Cand fac screen se blocheaza jocul si trebuie sa il pun in bara si sa intru inapoi ca sa isi revina.

Edited by Kevin

Sa nu ai cumva fast screenshoot ca si mod, daca nu o fi de la alte moduri cel mai probabil tot cleo tinand cont de rezolutie sau unele texturi dar n ai cum sa ti dai seama decat daca scoti pe rand mod cu mod 

24 minutes ago, TLG YuukiKING said:

Sa nu ai cumva fast screenshoot ca si mod, daca nu o fi de la alte moduri cel mai probabil tot cleo tinand cont de rezolutie sau unele texturi dar n ai cum sa ti dai seama decat daca scoti pe rand mod cu mod 

Nu, nu am. Le-am scos pe toate din cleo si tot aceeasi problema.

39 minutes ago, Diny said:

Incearca pe un GTA clear sa vezi daca ai vreo problema.

Daca nu ai, atunci pe acel GTA adauga mod cu mod pana depistezi problema.

La gta clear nu am nici o problema, de aceea am intrebat de la ce moduri s-ar putea sa fie. Am un modpack cu multe moduri si m-am gandit ca este cineva care a mai avut problema asta si stie exact de la ce mod este problema, sa nu mai scot eu 100 de moduri si sa le pun unul cate unul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.