Kevin Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 (edited) Salut, de la ce moduri s-ar putea sa am problema legata de screenshot? Cand fac screen se blocheaza jocul si trebuie sa il pun in bara si sa intru inapoi ca sa isi revina. Edited November 14, 2023 by Kevin Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Sa nu ai cumva fast screenshoot ca si mod, daca nu o fi de la alte moduri cel mai probabil tot cleo tinand cont de rezolutie sau unele texturi dar n ai cum sa ti dai seama decat daca scoti pe rand mod cu mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 24 minutes ago, TLG YuukiKING said: Sa nu ai cumva fast screenshoot ca si mod, daca nu o fi de la alte moduri cel mai probabil tot cleo tinand cont de rezolutie sau unele texturi dar n ai cum sa ti dai seama decat daca scoti pe rand mod cu mod Nu, nu am. Le-am scos pe toate din cleo si tot aceeasi problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suko Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Incearca pe un GTA clear sa vezi daca ai vreo problema. Daca nu ai, atunci pe acel GTA adauga mod cu mod pana depistezi problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 39 minutes ago, Diny said: Incearca pe un GTA clear sa vezi daca ai vreo problema. Daca nu ai, atunci pe acel GTA adauga mod cu mod pana depistezi problema. La gta clear nu am nici o problema, de aceea am intrebat de la ce moduri s-ar putea sa fie. Am un modpack cu multe moduri si m-am gandit ca este cineva care a mai avut problema asta si stie exact de la ce mod este problema, sa nu mai scot eu 100 de moduri si sa le pun unul cate unul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted November 15, 2023 Author Share Posted November 15, 2023 @ TLG YuukiKING poti inchide topicu, vad ca acu nu se mai blocheaza si nu am facut nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted November 15, 2023 Share Posted November 15, 2023 20 minutes ago, Kevin said: @ TLG YuukiKING poti inchide topicu, vad ca acu nu se mai blocheaza si nu am facut nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts