Jump to content

Bug materiale la [/reward]

PW BigDevil ZuZ
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Aleodor
Server: Rpg B-zone
Descrierea bugului: Am primit de 2 ori gold materials la [/reward]. Prima oara nu am stiut exact de ce pentru ca joc iar dupa o absenta de ani buni de zile. A doua oara am primit 200 gold materials la tier 4 de reward, chiar daca nu exista pe lista. 
Screenshot(s): https://imgur.com/a/XDVbjdl

Salut,

Anumite premii sunt înlocuite cu altele față de lista originală atunci în diferite situații, cum ar fi atunci când deții maximul posibil pentru respectivul premiu sau sunt active pe server anumite evenimente care oferă premiul pe care l-ai primit la schimb. Ca de exemplu la Tier 4 unul dintre premii este 1.5x Bunker Sale, care e valabil la Maraton. Așadar dacă sistemul a nimerit respectivul premiu îl va înlocui cu un alt premiu, în cazul de față cu materiale.

Nu e un bug, așa e făcut sistemul să funcționeze.

As Kelton explained, this was intentionally added.

You got that prize because the marathon was active during the period you claimed your prize. 

Basically your initial prize was Bunker Sale bonus, but it converted to another prize mostly Craftsman rewards because Marathon was active

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.