TSN Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) Nickname: TSN Prenume: Alex Vârsta: 24 Locaţia: Italia Ocupaţia: Student Jocurile preferate: SA-MP, FIFA, GTA 5, CS2 Pasiunile tale: Informatică O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Băiat simpatic și glumet, atrag atenția fetelor din jur cu farmecul meu natural și abilitățile mele sociale. Sunt mereu în mijlocul conversațiilor, aducând zâmbete și energie pozitivă în cercul meu de prieteni. De unde ai aflat de comunitatea noastră?: Am aflat de b-zone prin intermediul YouTube-ului și am petrecut mulți ani jucându-mă, cu pauze de la o lună, la 1-2 ani. Alte precizări: În trecut, dar și recent, am folosit hack-uri, mod-uri interzise și am avut comportamente toxice în acest joc deoarece nu am reușit niciodată să iau jocul în serios, considerându-l mai mult o joacă și o pierdere de timp. Încerc să schimb direcția, să abordez jocul și comunitatea într-un mod mai pozitiv și corect. Vreau să mă îmbunătățesc și sper că voi avea o șansă de a aplica în viitor la o anumită funcție. Edited January 25 by TSN TE SE NE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdeM nWo Posted January 25 Share Posted January 25 ❤️ Welcome to B-Zone Community, Hope you enjoy it ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB R0xAnA Posted January 25 Share Posted January 25 Bună, bun venit în comunitatea B-Zone! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makremm Posted January 28 Share Posted January 28 Welcome To B-ZONE Community ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted February 1 Share Posted February 1 Welcome! Topic închis, au trecut peste 48 de ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts