Jump to content

Prezentare - TSN

TSN
 Share

Recommended Posts

Nickname: TSN

Prenume: Alex

Vârsta: 24

Locaţia: Italia

Ocupaţia: Student

Jocurile preferate: SA-MP, FIFA, GTA 5, CS2

Pasiunile tale: Informatică

O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Băiat simpatic și glumet, atrag atenția fetelor din jur cu farmecul meu natural și abilitățile mele sociale. Sunt mereu în mijlocul conversațiilor, aducând zâmbete și energie pozitivă în cercul meu de prieteni. 

De unde ai aflat de comunitatea noastră?: Am aflat de b-zone prin intermediul YouTube-ului și am petrecut mulți ani jucându-mă, cu pauze de la o lună, la 1-2 ani. 

Alte precizări: În trecut, dar și recent, am folosit hack-uri, mod-uri interzise și am avut comportamente toxice în acest joc deoarece nu am reușit niciodată să iau jocul în serios, considerându-l mai mult o joacă și o pierdere de timp.  Încerc să schimb direcția, să abordez jocul și comunitatea într-un mod mai pozitiv și corect. Vreau să mă îmbunătățesc și sper că voi avea o șansă de a aplica în viitor la o anumită funcție.

Edited by TSN
TE SE NE

Bună, bun venit în comunitatea B-Zone!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.