Jump to content

Bug job Mester

Obssesion
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Obssesion
Server:b-zone.
Descrierea bugului: Am facut 2 ture la jobul mester, prima tura am dus 2 obiecte pentru ca aveam ziua la maraton 29 si aveam deja 25/60 puncte si am zis sa duc 2 sa fac 40 de puncte, avand 35/60 sau 36 nu mai stiu si am ajuns la 40/60 si a doua tura cand am dus 5 scaune nu mi-a pus punctele la skill.
Screenshot(s)    :https://imgur.com/a/zob4FUl

Pozele tale nu prea ne ajută, iar din ceea ce am testat jobul oferă puncte de skill corect.

Punctele nu o să-ți apară în m mesajul cu plata la job, de aceea acel mesaj nu ne ajută prea mult să ne dăm seama dacă a fost vreo problemă, în schimb ele o să-ți apară pe /skills. Acolo am fi avut nevoie de o poză înainte și după efectuarea unei vânzări la Craftsman.

Mai fă o tură astăzi dacă mai ai materiale, folosește /skills înainte și fă o poză, iar apoi una după ce ai terminat livrarea tot cu /skills.

Dacă în schimbi te referi la punctele de maraton și nu punctele de skill la job, atunci există anumite limite în funcție de activitatea pe care o faci. Dacă ai atins deja maximul pentru ziua respectivă, va trebui să aștepți următoarea zi de maraton pentru a acumula puncte în continuare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.