Obssesion Posted January 30, 2024 Share Posted January 30, 2024 Nick-ul tau: Obssesion Server:b-zone. Descrierea bugului: Am facut 2 ture la jobul mester, prima tura am dus 2 obiecte pentru ca aveam ziua la maraton 29 si aveam deja 25/60 puncte si am zis sa duc 2 sa fac 40 de puncte, avand 35/60 sau 36 nu mai stiu si am ajuns la 40/60 si a doua tura cand am dus 5 scaune nu mi-a pus punctele la skill. Screenshot(s) :https://imgur.com/a/zob4FUl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted January 31, 2024 Share Posted January 31, 2024 Pozele tale nu prea ne ajută, iar din ceea ce am testat jobul oferă puncte de skill corect. Punctele nu o să-ți apară în m mesajul cu plata la job, de aceea acel mesaj nu ne ajută prea mult să ne dăm seama dacă a fost vreo problemă, în schimb ele o să-ți apară pe /skills. Acolo am fi avut nevoie de o poză înainte și după efectuarea unei vânzări la Craftsman. Mai fă o tură astăzi dacă mai ai materiale, folosește /skills înainte și fă o poză, iar apoi una după ce ai terminat livrarea tot cu /skills. Dacă în schimbi te referi la punctele de maraton și nu punctele de skill la job, atunci există anumite limite în funcție de activitatea pe care o faci. Dacă ai atins deja maximul pentru ziua respectivă, va trebui să aștepți următoarea zi de maraton pentru a acumula puncte în continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts