Jump to content

Florentin Petre a numit jucătorul care poate da 18 goluri pentru FCSB în acest sezon


 Share

Recommended Posts

petre

 

De altfel, patronul ”roș-albaștrilor”, la scurt timp după încheierea partidei dintre FCSB și Farul Constanța (scor 1-1), a mărturisit că și-ar dori să-l aducă la echipa sa pe Louis Munteanu (21 de ani, atacantul Farului), întrucât, în opinia sa, vârful crescut în Academia lui Gheorghe Hagi s-ar potrivi excelent cu jocul ofensiv practicat de bucureșteni. 

 

Această opinie a lui Gigi Becali este împărtășită și de un fost mare jucător al lui Dinamo București. 

Florentin Petre: ”Louis Munteanu cred că ar da între 14 și 18 goluri pentru FCSB”

 

Florentin Petre (48 de ani), fostul mijlocaș al celor de la Dinamo, a susținut că Louis Munteanu, dacă ar ajunge la FCSB, va reuși să marcheze între 14 și 18 goluri pentru ”roș-albaștrii” în acest sezon, întrucât atacantul va avea ”în spate” mai mulți jucători de calitate care-l vor pune pe acesta în situații iminente de a marca. 

 

De asemenea, în opinia sa, Petre a subliniat că Louis Munteanu este un jucător care are toate calitățile necesare pentru a se impune la o echipă precum FCSB. 

 

”La ce echipă are în spate (n.r. la FCSB), Louis Munteanu cred că ar da între 14 și 18 goluri. Este un jucător căruia îi plac spațiile, un jucător rapid, un jucător de execuție care marchează goluri.

 

Chiar dacă își creează foarte multe faze de finalizare pe mine mă încânta ca jucător. Este un jucător foarte bun. Este un jucător cu o calitate extraordinar de bună, de asta l-a dat împrumut Fiorentina să se dezvolte mult mai bine și să prindă o experiență mult mai mare în campionatul românesc”, a spus Florentin Petre, la Fanatik. 

 

Louis Munteanu a fost împrumutat de Farul Constanța de la Fiorentina până la finalul acestei stagiuni. În 21 de meciuri jucate pentru dobrogeni în această stagiune, în toate competițiile, vârful a reușit să marcheze 5 goluri și să ofere două pase decisive. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.