xMasterMindx Posted March 17, 2024 Share Posted March 17, 2024 Nick-ul tau:xMasterMindx Server:rpg.b-zone.ro:7777 Descrierea bugului: Am intrat pe sv trecut de ora 10:00 si m-am dus la mirela sa-mi iau task-urile. am apasat "y" si imi spunea ca " Ai completat deja de 5 ori taskurile astazi" . Am vorbit cu helperi, mi-au spus sa astept 15min. sau sa dau relog. nimic nu sa intamplat.. Am vorbit si cu admin, mi-a dat slay. ,teleport direct acolo. am iesit dupa server , si nimic.. apoi am asteptat pana al ora 00:00 si sa resetat , Apoi am putut face /mirela . Screenshot(s):https://postimg.cc/gallery/WhtWQs6 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 18, 2024 Share Posted March 18, 2024 Salut, Ar trebui să poți începe acum ultima zi de quest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xMasterMindx Posted March 23, 2024 Author Share Posted March 23, 2024 nu merge man, cred ca pot face mirela la 12 ore. .,teoretic se reseteaza la 10:00 dar la mn se reseteaza la 00:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts