Jump to content

Bug pe contul meu la /trade


South LeniN
 Share

Recommended Posts


Nick-ul tau: CaT
Server: RPG1
Descrierea bugului: Salut, nu am mai intrat pe cont de foarte mult timp, m am lasat o lunga perioada de timp dupa care m am mutat si in alta tara, etc. Acum m-am reapucat dar nu pot face nimic, nu pot cumpara nimic prin /trade, nu pot vinde nimic, efectiv 0, vei vedea in video problema. Ideea e ca prin 2017/2018 a fost un bug ceva pe server si efectiv nu se incarca nimic, a persistat bugul cateva saptamani. Nu ti se incarca nimic pe /v, nu aveai nimic pe /stats si etc, de atunci am acest bug dar nu am avut nevoie de o rezolvare. Ma poti ajuta?
Screenshot(s): 

 

Link to comment
Share on other sites

Problema e că ai mai multe vehicule pe cont decât sloturi de mașini. Așadar chiar dacă vinzi o mașină, sistemul verifică câte vehicule rămase ai și câte sloturi, iar tu tot ai mai multe mașini decât sloturi libere. Cum ai reușit lucrul ăsta n-am idee, problema ar fi trebuit raportată prima dată când a apărut.

 

Ți-am corectat numărul se sloturi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.