Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

Soluția propusă de președintele COSR pentru ca Simona Halep să participe la Jocurile Olimpice


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Simona Halep, în meciul România - Franța, din semifinalele FED Cup 2019 / Foto: Profimedia

 

Simona Halep (32 de ani) nu va face parte din echipa României pentru partida cu Ucraina din Billie Jean King Cup.

 

 

România va juca împotriva Ucrainei între 12-13 aprilie, în barajul pentru calificarea la turneul final, iar partida se va disputa în SUA, pe zgură.

Mihai Covaliu își dorește ca Simona Halep să participe la Jocurile Olimpice

Pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris, Simona Halep trebuie să îndeplinească anumite condiții: să joace de cel puțin două ori Billie Jean King Cup și să se afle în Top 400 după Roland Garros. În acest context, ”Simo” are șanse mici să participe la Jocurile Olimpice.

 

Totuși, Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a declarat că se fac demersuri pentru ca ”Simo” să facă parte din echipa României și sunt luate în calcul două variante în acest moment.

 

”Se fac eforturi, da. Noi ne dorim ca Simona să fie în echipa olimpică a României. Simona merită acest lucru, mai ales după perioada extrem de dificilă prin care a trecut.

 

Sunt covins că și ea ar fi mai mult decât fericită să poată lua parte la Jocurile Olimpice și să poată lua o medalie pentru România. E cel mai bun răspuns pe care Simona îl poate da.

 

Sigur, de aici începe discuția despre punctele ei, pe care le-a avut, și pe care poate sau nu să le primească înapoi, poziția în clasamentul WTA, totul urmând să fie luat în calcul.

 

Apoi sigur că ne gândim și la cererea unui wildcard, unei invitații, pentru Jocurile Olimpice”, a declarat Mihai Covaliu, potrivit iamsport.ro.

Federația Română de Tenis a anunțat că Simona Halep nu va participa la Billie Jean King Cup

Federația Română de Tenis (FRT) a transmis prin intermediul rețelelor sociale că Simona Halep nu va face parte din echipa României pentru partida cu Ucraina din Billie Jean King Cup din cauza unor probleme medicale.

 

”Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei.”, a transmis Federația Română de Tenis.

 

Inițial, Horia Tecău le-a convocat pentru această partidă pe Ana Bogdan, Anca Todoni și Jaqueline Cristian. Ucraina se va baza pentru meciul contra României pe Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Lyudmila Kichenok și Nadia Kichenok.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.