Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cât de gravă este accidentarea din cauza căreia Simona Halep va rata meciul României


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

MzJkYzI4YzRhMmM3ZDk5ZmE4NDdhNmI2NTlh.thumb.jpg

 

Simona Halep (32 de ani) nu va face parte din echipa României pentru partida cu Ucraina din Billie Jean King Cup.

 

 

România va întâlni Ucraina între 12-13 aprilie, în barajul pentru calificarea la turneul final, iar partida se va disputa în SUA, pe zgură.

Stere Halep a spus că ”Simo” a resimțit dureri la umăr înainte de Miami Open

Federația Română de Tenis a transmis că Simona se confruntă cu anumite probleme medicale și din această cauză va lipsi chiar dacă inițial a făcut parte din lot.

Stere Halep, tatăl Simonei, a susținut că dubla câștigătoare de Grand Slam a resimțit dureri la umăr. ”Simona avea dureri la umăr înainte de Miami”, a declarat Stere Halep, potrivit fanatik.ro.

 

Simona și-a marcat revenirea în circuitul WTA după suspendare la Miami, unde a cedat în primul tur la Paula Badosa.

 

Este important de precizat că în finalul setului doi al meciului cu Badosa, la scorul de 5-4 pentru adversară, Halep a cerut un time-out medical pentru că a resimțit dureri în zona umărului și gâtului, iar fizioterapeutul a intervenit.

Federația Română de Tenis a anunțat că Simona Halep nu va participa la Billie Jean King Cup

Federația Română de Tenis (FRT) a transmis prin intermediul rețelelor sociale că Simona Halep nu va face parte din echipa României pentru partida cu Ucraina din Billie Jean King Cup din cauza unor probleme medicale.

 

”Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei.”, a transmis Federația Română de Tenis.

 

Inițial, Horia Tecău le-a convocat pentru această partidă pe Ana Bogdan, Anca Todoni și Jaqueline Cristian. Ucraina se va baza pentru meciul contra României pe Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Lyudmila Kichenok și Nadia Kichenok.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.