Jump to content

Cum sa dezinstalezi un mod

ZaNuu

Recommended Posts

In cazul in care folosesti un mod mai complex ( ex. Snow Mod) si nu poti sa-l mai dezinstalezi iar urmele se tot vad ( ex zapada pe jos ) va recomand urmatorul lucru:

1) Downloadezi fisierele jocului : Click

2) Dezinstalezi Samp ( doar multi-player )

3) Din fisierul "C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas" ( sau cum il aveti notat ) stergeti tot. NU stergeti " GTA San Andreas "

4) Dezarhivati intr-un folder fisierele

5) Instalati Multi Playeru in el

Daca ati urmat acesti pasi, pana acum, nu mai aveti niciun mod instalat pe Sa:Mp

Frumos, pentru cei care nu stiu foarte bine sa utilizeze faorte bine PC:

• C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas - Este locul unde este instalat. Unii il au instalat in local disk D si atunci poate arata asa : D:\GAT San Andreas .Deci consideratio ca pe o locatie a fisierului.
  • Stergeti daor continului folderului, nu si folderul. Eventual daca nu va merge, faceti alt folder, langa el, in aceiasi locatie si dezarhivati acolo.

Succes !

Ce va chinuiti atat ? E asa de greu sa cautati Gta3.img original pe net si sa ii dati replace , foarte greu , te chinui super mult cu asta.

Eventual poate ai si un backup , pentru mai multa siguranta...

Dar cel mai bine dai uninstal SA si reinstalezi din nou.Ca poate sa se piarda unele fisiere TXD si DFF si iai crashuri

Am incercat, am reinstalat San Andreas ( complet ) de 3 ori insa zapada ramanea, texturile nu se modificau.

Cat despre texte, nu am pierdut nimic.

Ce va chinuiti atat ? E asa de greu sa cautati Gta3.img original pe net si sa ii dati replace , foarte greu , te chinui super mult cu asta.

Eventual poate ai si un backup , pentru mai multa siguranta...

Nu merge nici asa, am cautato pe net si am inlocuit-o, apoi, am cerut-o pe a unui coleg, nici asa nu a mers. In plus, se gaseste greu pe net, degeaba zici, nu te-ai obosit sa cauti.

Deci la modul cu iarna, nu trebuie sa te complici atat, ca sa il scoti este in GTA San Andreas, un install si un uninstall cu Cleo si Snow Mod, le uninstalezi si apoi e perfect, mie asa mi-a mers.

Nu e adevarat, le-am dezinstalat si eu insa texturile ( copacii stracile ) au ramas la fel. Doar nu mai ningea :)

@ Da, procedeul este acelasi :)

Nu e adevarat, le-am dezinstalat si eu insa texturile ( copacii stracile ) au ramas la fel. Doar nu mai ningea :)

@ Da, procedeul este acelasi :)

Ce vrea sa zica el, e reinstall Cleo. E adevarat, dar depinde de PC-ul tau si sistemul de operare. In plus, pierzi toate modurile / scriturile care le ai instalate in momentul acela, prin Cleo.

Faceti tot posibilul sa nu mai bagati toate prostiile,cel mai bine cand vrei a scapi de un mod,ca sa fii sigur,varianta simpla si la indemana,reinstalezi san andreas.

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.