Jump to content

Căștile wireless over-ear KO-STAR NB-1092 cu ANC și 45 de ore autonomie au astăzi 52% reducere pe Cafago


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Căștile wireless over-ear KO-STAR NB-1092 cu ANC și 45 de ore autonomie au astăzi 52% reducere pe Cafago</b>Deși căștile wireless in-ear sunt mult mai practice, atunci când ești acasă nu este recomandat să le folosești ore la rând, pentru că poate apărea acea senzație de astupare a canalului auditiv. Poți opta ca afară să iei căștile in-ear iar în casă

 

Deși căștile wireless in-ear sunt mult mai practice, atunci când ești acasă nu este recomandat să le folosești ore la rând, pentru că poate apărea acea senzație de astupare a canalului auditiv. Poți opta ca afară să iei căștile in-ear iar în casă să folosești o pereche over-ear precum KO-STAR NB-1092 găsite astăzi cu o reducere tentantă de 52% pe Cafago. Avem detalii mai jos.

 

KO-STAR NB-1092

 

Acestea au un format ce amintește de căștile ANC de la Sony și promit pad-uri confortabile pentru urechi, chiar și pentru întreaga zi. Se pot plia și ocupa astfel mai puțin loc pentru transport facil, iar ca dotări ne bucurăm aici de drivere de 40mm, Bluetooth 5.2 (HSP, HFP, S2DP, AVRCP) cu acoperire de până la 10 metri și de frecvență de răspuns 20-20kHz.

 

KO-STAR NB-1092

 

Căștile dispun de o baterie de 650 mAh ceea ce înseamnă că avem până la 45 de ore de playback autonomie în mod normal, sau 35 de ore atunci când activăm ANC-ul. Da, avem și ANC aici, adică anulare activă a zgomotului de fond, cu mod Normal și mod Transparency, asta pentru atunci când le folosești afară și vrei să rămâi alert la sunetele din jur.

 

Greutatea lor este de 206 grame, vin cu port de alimentare USB Type-C și vei primi în pachet cablul de încărcare, căștile, manual de utilizare plus husă de transport. Prețul scade cu 52%, astfel că plătești acum suma de doar 48.99 euro.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.