Jump to content

Wacom a luat faţa Apple şi a lansat prima sa tabletă cu ecran OLED: Movink 13


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Wacom a luat faţa Apple şi a lansat prima sa tabletă cu ecran OLED: Movink 13</b>Următorul mare pas în evoluţia tabletelor Apple va fi trecerea la ecrane OLED. Ei bine Apple se presupune că va face acest mare pas pe 7 mai 2024, dar tocmai le-a luat fața Wacom, lansând modelul Movink 13, primul din portofoliul său

 

Următorul mare pas în evoluţia tabletelor Apple va fi trecerea la ecrane OLED. Ei bine Apple se presupune că va face acest mare pas pe 7 mai 2024, dar tocmai le-a luat fața Wacom, lansând modelul Movink 13, primul din portofoliul său cu un astfel de panou.

 

Avem de-a face cu un terminal neaşteptat de subţire şi care oferă culori vii, "vibrante" cum ar zice americanul. Apple va avea un eveniment în mai menit pentru prezentarea de tablete noi, posibil cu panou OLED. Ei bine, Wacom are deja o astfel de tabletă, care foloseşte un panou Samsung de 13.3 inch, cu rezoluţie Full HD şi contrast ratio de 100.000:1.

 

wacom

 

Suportă întreaga gamă de culori DCI-P3 şi e validat panoul pentru standardele Pantone şi Pantone SkinTone. Astfel permite dispozitivului să reproducă o gamă largă de culori şi tonalităţi de ten uman. Pe mine mă şochează mai mult grosimea tabletei: e de doar 4 mm la cel mai subţire punct şi cântăreşte doar 420 de grame. E cu 66% mai subţire şi 55% mai uşoară decât Wacom One 13 Touch. 

 

 

Lipsa de retroiluminare i-a permis să fie aşa subţire. Mai sunt şi alte avantaje: nu se mai încinge şi nici nu are "scăpări de lumină" sau bleeding. Movink 13 are şi o protecţie anti glare, care îi asigură claritatea în mediile cele mai luminoase. În plus, protejează şi contra distorsionării culorii, aşa că artiştii se pot exprima liber fără să se îngrijoreze cu privire la rezultat.

 

Are port USB-C în stânga şi un altul în dreapta, plus butoane personalizabile. Vine cu stylus Wacom Pro Pen 3 la pachet şi va fi disponibil de pe 27 mai pe site-ul Wacom la 700 de euro. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.