Jump to content

Samsung pregătește un mod "Battery AI" pentru Galaxy S25, creștere de până la 10% pentru performanța bateriei


 Share

Recommended Posts

<b>Samsung pregătește un mod "Battery AI" pentru Galaxy S25, creștere de până la 10% pentru performanța bateriei</b>Deși lansarea seriei Galaxy S25 este la multe luni distanță (ianuarie 2025), iată că zvonurile continuă să apară online, iar dacă la capitolul hardware nu vor fi upgrade-uri uriașe, se pare că noutăți multe vor sosi la nivel de funcții AI

 

 

 

Deși lansarea seriei Galaxy S25 este la multe luni distanță (ianuarie 2025), iată că zvonurile continuă să apară online, iar dacă la capitolul hardware nu vor fi upgrade-uri uriașe, se pare că noutăți multe vor sosi la nivel de funcții AI. Astăzi descoperim că Samsung ne pregătește o funcție "Battery AI" care va aduce un boost semnificativ pentru performanța bateriei de la interior.

Conceptul din spatele "Battery AI" se referă la utilizarea AI-ului pentru a administra inteligent task-urile din background și resursele de sistem, astfel că se conservă energie și se îmbunătățește autonomia. Deși nu avem detalii clare despre modul de funcționare, există surse care vorbesc despre un upgrade de 5-10% la nivel de performanță livrată de baterie.

 

 

 

 

 

Aparent experiența de utilizare nu va avea de suferit, asta pentru că Battery AI are rolul de a administra consumul de energie, în timp ce aplicațiile convenționale de tip power-saving compromit performanța dispozitivului prin reducerea frecvențelor CPU și GPU.

Așteptăm acum mai multe detalii pe viitor și încă sper să văd și un boost pentru standardul de alimentare după ani la rând blocați la 25W pe modelul de bază.

 

 

 

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.