Jump to content

Nu mai aștepta inelul smart Samsung, ai astăzi modelul Rogbid R8 disponibil în diferite mărimi la doar 35 de euro pe Cafago


 Share

Recommended Posts

<b>Nu mai aștepta inelul smart Samsung, ai astăzi modelul Rogbid R8 disponibil în diferite mărimi la doar 35 de euro pe Cafago</b>Pe final de săptămână am găsit un gadget interesant pe Cafago și anume inelul smart Rogbid R8, pe care îl ai disponibil la un preț tare atractiv. Acesta poate fi o alternativă mult mai ieftină la mult-așteptatul model Samsung

 

Pe final de săptămână am găsit un gadget interesant pe Cafago și anume inelul smart Rogbid R8, pe care îl ai disponibil la un preț tare atractiv. Acesta poate fi o alternativă mult mai ieftină la mult-așteptatul model Samsung Galaxy Ring care încă nu are o dată de lansare bătută în cuie, astfel că între timp poți alege acest device pentru a vedea ce implică experiența.

 

Inel Smart

 

Produsul dispune de certificare IP68, există și aplicație dedicată Smart Health pentru smartphone și poate măsura pulsul, oxigenul din sânge, calitatea somnului, caloriile și pașii realizați. Ni se promite un design durabil, cu materiale tip aliaj și porțelan incluse în componențe. Greutatea inelului este de doar 6 grame. 

 

Inelul smart Rogbid R8 poate fi cumpărat pentru suma de doar 35.33 euro pe Cafago cu livrare gratuită duty-free în România. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.