Jump to content

Căștile wireless over-ear Lenovo TH30 costă acum doar 79 de lei pe AliExpress și oferă drivere de 40mm, ANC hibrid


 Share

Recommended Posts

<b>Căștile wireless over-ear Lenovo TH30 costă acum doar 79 de lei pe AliExpress și oferă drivere de 40mm, ANC hibrid</b>De regulă atunci când descoperi o pereche de căști wireless la sub 100 de lei te aștepți să fie de la un brand no-name, astfel că nici încrederea în produsul cu pricina nu este mare. Există totuși excepții, iar una dintre acestea este

 

De regulă atunci când descoperi o pereche de căști wireless la sub 100 de lei te aștepți să fie de la un brand no-name, astfel că nici încrederea în produsul cu pricina nu este mare. Există totuși excepții, iar una dintre acestea este Lenovo TH30, o pereche de căști wireless over-ear care ajung pe Aliexpress la un preț incredibil de mic, semn că cel mai probabil vorbim despre o lichidare de stoc. Avem mai multe detalii în rândurile de mai jos.

 

La prima vedere căștile au parte de o construcție de calitate și vin cu pad-uri moi de protecție atât pentru urechi, cât și pentru cap, Lenovo folosind aparent spumă cu memorie delicată cu pielea, confortabilă la utilizarea prelungită, respirabilă, fiind evitat astfel acel sentiment de astupare, izolare.

 

Lenovo TH30

 

Căștile oferă drivere de 40mm, conectivitate Bluetooth 5.0, se conectează la PC, laptop sau smartphone și văd că au și un sistem ANC hibrid pentru anularea zgomotelor de fond. Există și aplicație dedicată, iar căștile dispun de certificare pentru rezistență la stropire. 

 

Au butoane fizice de control, iar bateria de 250 mAh livrează aproximativ 9 ore de streaming audio.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.