Jump to content

Noul iPad Pro "se cam îndoaie" la testul lui JerryRigEverything; Se rupe? (Video)


 Share

Recommended Posts

<b>Noul iPad Pro "se cam îndoaie" la testul lui JerryRigEverything; Se rupe? (Video)</b>Apple a lansat cu mai bine de o săptămână în urmă o serie de noi iPad-uri, în frunte cu un model iPad Pro 2024 care vine cu noul procesor Apple M4. Promovat de firma din Cupertino drept "cel mai subţire iPad" din istorie, el ne-a dus imediat cu gândul

 

Apple a lansat cu mai bine de o săptămână în urmă o serie de noi iPad-uri, în frunte cu un model iPad Pro 2024 care vine cu noul procesor Apple M4. Promovat de firma din Cupertino drept "cel mai subţire iPad" din istorie, el ne-a dus imediat cu gândul la... îndoirea carcasei sale. Lucru testat de JerryRigEverything, aşa cum vedeţi mai jos.

 

Jerry, cârcotaş cum e el i-a găsit un defect din start: carcasa nu e perfect dreapta, are o înclinare de 0.1 grade. Trebuie să ai totuşi ochiul format să vezi aşa ceva. iPad Pro cel de 13 inch măsoară 5.1 mm în talie, iar cel de 11 inch 5.3 mm, deci sunt cu adevărat tablete foarte subţiri. Cu corp din aluminiu. 

 

A urmat o desfacere a stylusului Apple de nouă generaţie, Apple Pencil Pro, care e tăiat cu cutterul. Ecranul OLED se zgârie la nivelul 6 pe scara Mohs, cu urme mai adânci la nivelul 7 pe scara Mohs. Aflăm şi cât de rezistenţa e tastatura şi dacă ea poate zgâria sau nu ecranul. Plus că aflăm că există şi alergie de contact la... aluminiu.

 

Pe noi ne interesează totuşi testul de îndoire: când e îndoit din spate, iPad-ul rezistă surprinzător de bine. Până şi Jerry se miră. Îndoit din faţă, iPad-ul începe să se îndoaie rapid, dar nu se rupe şi nu îşi pierde capacitatea de utilizare.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.