Jump to content

LG Tone Free T90S au debutat! Căști wireless cu drivere din grafen și autonomie de până la 36 de ore


 Share

Recommended Posts

<b>LG Tone Free T90S au debutat! Căști wireless cu drivere din grafen și autonomie de până la 36 de ore</b>LG lansează periodic căști sub gama „Tone Free” și recunosc că are în portofoliu modele destul de atractive. Ultima adiție vine sub forma LG Tone Free T90S, model proaspăt anunțat în Europa și Marea Britanie. Ele aduc drivere fabricate din grafen

 

LG lansează periodic căști sub gama „Tone Free” și recunosc că are în portofoliu modele destul de atractive. Ultima adiție vine sub forma LG Tone Free T90S, model proaspăt anunțat în Europa și Marea Britanie. Ele aduc drivere fabricate din grafen, opțiune de anulare adaptivă a zgomotului + o autonomie generoasă de până la 36 de ore.

 

Mai jos am detalii. Căștile sunt dezvoltate în colaborare cu Meridian Audio, iar ele beneficiază și de suport Snapdragon Sound + codecuri AAC, SBC, aptX. Există și tehnologie Dolby Atmos aici, inclusiv opțiune Dolby Head Tracking pentru ascultarea în regim 360. Interesant e că avem aici drivere realizate din grafen pur, iar compania spune că ele redau un sunet precis și pur, vibrațiile deranjante fiind reduse. 

 

download%20(81)_592x328.jpg

 

În timpul proiectării s-a lucrat și la forma căștilor, LG probând designul pe 300 de urechi diferite, în încercarea de a oferi confort sporit. Aceste dopuri din silicon sunt fabricate dintr-un material hipoalergenic de grad medical, apropo. Există aici și cutiuța de alimentare ce beneficiază de tehnologie UVnano, astfel că în timpul șederii căștilor în suport, ele vor fi igienizate prin iluminare UV.  

 

O altă noutate e că această cutiuță aduce un jack de 3.5 mm. Pot fi legate la device-uri ce au un astfel de conector, iar carcasa va deveni transmițător de sunet pentru căștile wireless. LG spune că autonomia oferită de fiecare cască în parte este de 9 ore fără ANC, iar alături de cutiuță ajung până la 36 de ore de playback audio continuu. Apare și certificare IPX4 pentru rezistență la stropi de apă și praf.

 

LG Tone Free T90S sosesc pe alb sau negru, însă suma de comercializare nu a fost încă dezvăluită. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.