Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Seria iPhone 16 prinde contur! Display-urile telefoanelor ar intra în producție luna viitoare

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Seria iPhone 16 prinde contur! Display-urile telefoanelor ar intra în producție luna viitoare</b>Despre iPhone 16 s-a scris mult în ultimele luni, tot felul de zvonuri ajungând pe web. Am văzut chiar și fotografii cu machete bazate pe scheme CAD, huse, astfel că designul pare că a rămas bătut în cuie. Toate modelele din noua serie ar urma să aducă

Despre iPhone 16 s-a scris mult în ultimele luni, tot felul de zvonuri ajungând pe web. Am văzut chiar și fotografii cu machete bazate pe scheme CAD, huse, astfel că designul pare că a rămas bătut în cuie. Toate modelele din noua serie ar urma să aducă panouri OLED de calitate echipate cu decupaj Dynamic Island ce include hardware pentru Face ID și servește la afișarea notificărilor într-un mod interactiv. Ei bine, pare că productia acestor ecrane începe luna viitoare. Mai jos am detalii.

Informații sosesc prin intermediul analistului Ross Young. Acesta spune că în luna iunie începe oficial producția de panouri OLED destinate seriei de telefoane iPhone 16. Apple preconizează că varianta de bază și modelul iPhone 16 Pro vor fi cele mai bine vândute terminale din lineup.

Astfel, se concentrează pe producția panourilor pentru aceste două modele în principal.

Până acum am aflat că iPhone 16 Pro Max va avea un panou de 6.9 inch în diagonală, iar marginile din jurul său vor fi ultra-înguste. Varianta Pro și cea de bază ar primi panouri de 6.3 inch, însă. Vorbim deci despre panouri mai mari cu 0.2 inch, deși nu e exclus ca diferența să vină pe seara marginilor înguste pe care le vor avea panourile. Varianta Plus ar rămâne la un panou de 6.7 inch. 

iPhone 16

O noutate ar fi reprezentată de o zonă intitulată „Capture Button”. E vorba despre un soi de buton alungit echipat cu senzori de presiune. Ar fi folosit în principal în timpul capturii foto / video. El va fi folosit pentru zoom, focalizare, fiind similar cu un buton Shutter integrat pe unele aparate foto. 

Lansarea seriei iPhone 16 va avea loc în toamna acestui an, iar alături de telefoane ar trebui să fie prezentate și noi smartwatch-uri Apple Watch. Vine și iOS 18, un sistem de operare ce ar trebui să fie doldora de opțiuni AI. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.