Blaja Posted May 20, 2024 Share Posted May 20, 2024 (edited) Nick-ul tau: Blaja Server: rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: Exista un bug(sau cel putin eu l-am avut), am dat claim la rewards( /premiu), am primit 20 gold insa nu mi-a intrat in cont, nu fac sesizarea asta pentru a primi goldul, insa doresc sa nu apara si alte situatii de genul pe viitor, mai ales pentru premii mari. Nu am dovada cu gold-ul dinainte, insa stiu sigur ca aveam 1675 inainte cu 2 ore. Pe panel si joc goldul apare ca si primit, insa nu a fost primit, am dat relog, tot nu a intrat. Repet, nu trebuie sa primesc cei 20 gold, nu au nicio valoare pentru mine, insa daca se pot face niste verificari, pentru a evita anumite neplaceri create altor jucatori de pe server. Mersi! Screenshot(s): click click Edited May 20, 2024 by Blaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted May 20, 2024 Share Posted May 20, 2024 [uS]Blaja has claimed Tier 2 and won 20 gold (Old: 1655, New: 1675). - (20.05.2024, 15:42:11) Din câte văd, suma de gold de pe cont îți corespunde cu premiul primit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts