Jump to content

Mia picat un shamal din wheel si numi apare

Tugui nicolae
 Share

Recommended Posts

Saptamana trecuta (miercuri) la ora 10 seara am dat la roata norocului si mia picat un shamal. Eu am crezut ca il am in inventar asa ca am iesit umpic am intrat la loc si nu mia aparut nimic.Eu initial nu am facut o captura de ecran (nu stiam ca nu mi la dat). Eu joc de pe telefon,sper sa-mi rezolvati problema aceasta,sunt foarte suparat.

Numele meu este niculae_nicu

56 minutes ago, Tugui nicolae said:

Saptamana trecuta (miercuri) la ora 10 seara am dat la roata norocului si mia picat un shamal. Eu am crezut ca il am in inventar asa ca am iesit umpic am intrat la loc si nu mia aparut nimic.Eu initial nu am facut o captura de ecran (nu stiam ca nu mi la dat). Eu joc de pe telefon,sper sa-mi rezolvati problema aceasta,sunt foarte suparat.

Am verificat logurile și nu văd să fi câștigat niciun Shamal la niciuna dintre învârtirile la Roata Norocului. Așadar fie n-ai văzut tu corect ce ți-a apărut pe ecran, fie încerci să raportezi un lucru care nu s-a întâmplat.

Pe viitor îți sugerez să faci niște poze în joc ca să putem verifica și compara concret data/ora la care a avut loc fapta cu logurile. Mă îndoiesc că ai fi câștigat vreun Shamal și să nu apară în loguri.

Logurile te contrazic din păcate, iar acestea sunt mai obiective decât pot fi oamenii.

Repet, pe viitor fă niște poze la ceea ce se întâmplă și vom putea compara ce zici că s-a întâmplat cu ce apare în loguri.

Spor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.