Jump to content

Noua boxă Sonos Roam 2 ajunge în România; Sunet impresionant și durabilitate


 Share

Recommended Posts

<b>Noua boxă Sonos Roam 2 ajunge în România; Sunet impresionant și durabilitate</b>Sonos a lansat Roam 2, cea mai recentă boxă portabilă, cu îmbunătățiri semnificative pentru utilizatori. Fie că gătiți, plecați în vacanță sau organizați o petrecere pe plajă, Roam 2 promite să ofere muzica preferată oriunde..

 

Sonos a lansat Roam 2, cea mai recentă boxă portabilă, cu îmbunătățiri semnificative pentru utilizatori. Fie că gătiți, plecați în vacanță sau organizați o petrecere pe plajă, Roam 2 promite să ofere muzica preferată oriunde.

 

Sonos Roam 2, fotografii oficiale: ROAM 2_3.jpg

 

Caracteristici principale, conform Sonos:

 

  • Sunet impresionant: Roam 2 oferă un sunet bogat și detaliat, cu bass profund și claritate deosebită, similar cu boxele de dimensiuni mai mari.
  • Design și interfață îmbunătățite: Boxa are un logo monocrom elegant și butoane discrete pentru alimentare și Bluetooth, facilitând utilizarea.
  • Configurare rapidă: Conectarea la dispozitivul mobil prin Bluetooth este imediată, iar integrarea în rețeaua WiFi de acasă se realizează rapid, făcând parte din ecosistemul Sonos.
  • TruePlay automat: Ajustează sunetul pentru a oferi cea mai bună experiență de ascultare în orice mediu, fie prin Bluetooth, fie prin WiFi.
  • Durată de redare extinsă: Oferă până la 10 ore de redare continuă cu o singură încărcare, perfectă pentru aventuri prelungite.
  • Fiabilitate în orice condiții: Rezistentă la praf și complet impermeabilă (IP67), Roam 2 este proiectată să facă față stropirilor, murdăriei, temperaturilor extreme și condițiilor meteorologice variate.
  • Opțiuni de culoare: Disponibilă în negru și alb, se potrivește oricărui stil și completează estetic orice mediu.

 

Roam 2 este disponibilă global începând de astăzi, 21 mai, iar în România va putea fi achiziționată de la 5 iunie, la prețul de 999 lei.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.