Jump to content

Lancia prezintă Ypsilon HF, cea mai puternică versiune a noului său model electric


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

https%3A%2F%2Fwww.promotor.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2024%2F05%2Flancia-prezinta-ypsilon-hf-cea-mai-puternica-versiune-a-noului-sau-model-electric-2.jpg

 

Lancia a publicat primele fotografii și informații referitoare la cea mai puternică versiunii a noii generații Ypsilon.

Anul acesta, Lancia a lansat primul său model electric, iar această onoare a fost rezervată noii generații Ypsilon. Construit pe o platformă comună cu Peugeot 208 sau Opel Corsa, noul model al italienilor va concura în segmentul subcompact.

 

Acum, producătorul italian a dezvăluit primul său model de performanță din noua eră de modele. Programat pentru lansarea oficială în 2025, noul Ypsilon HF este un hot hatch electric ce dispune de 240 CP și un design exterior mai agresiv. De asemenea, Lancia anunță și o versiune termică pentru categoria Rally 4.

 

Lancia Ypsilon HF are o nouă bară frontală pe care putem observa clasicul logo HF, ce include și faimosul elefant, un simbol care a reprezentat forța de nestăvilit de care italienii au dat dovadă în Campionatul Mondial de Raliuri cu modele precum Stratos, 037 sau Delta Integrale.

 

Lancia Ypsilon HF se lansează în 2025 cu 240 CP

 

Pe lângă bara de protecție restilizată, mașina primește un set de extensii pentru aripi. Acestea sunt acolo pentru design, bineînțeles, dar și pentru a acomoda un set de jante mai mari. Chiar dacă nu au fost publicate fotografii cu partea din spate, ne așteptăm la un tratament similar și pentru aceasta.

 

Sub acest kit de caroserie mai agresiv se ascund 240 CP generați de un singur motor electric montat pe puntea față. Puterea este suficientă pentru a propulsa Ypsilon HF de la 0 la 100 km/h în 5,8 secunde. Astfel, avem de-a face cu o mașină simțitor mai rapidă decât variantele electrice standard sau cele mild-hybrid.

 

Puterea suplimentară va fi completată de o suspensie revizuită, cu o gardă la sol mai mică, ce va amplifica comportamentul dinamic al noului model electric al producătorului italian.

 

Nu în ultimul rând, Lancia anunță versiuni de performanță pentru toate modelele sale viitoare, inclusiv pentru hatchback-ul Delta și crossover-ul Gamma.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.