Jump to content

North Edge Vertico costă acum doar 199 lei și este un ceas digital robust cu funcții smart, rezistență 5ATM


 Share

Recommended Posts

<b>North Edge Vertico costă acum doar 199 lei și este un ceas digital robust cu funcții smart, rezistență 5ATM</b>Astăzi am găsit în oferta celor de la Cafago un smartwatch tare interesant, mai ales pentru cei care apreciază stilul robust dar în același timp vor și minimalism. Se numește North Edge Vertico și este un ceas smart bărbătesc, cu certificare 5ATM

 

Astăzi am găsit în oferta celor de la Cafago un smartwatch tare interesant, mai ales pentru cei care apreciază stilul robust dar în același timp vor și minimalism. Se numește North Edge Vertico și este un ceas smart bărbătesc, cu certificare 5ATM, barometru și multe alte dotări atractive. Îl descoperim mai jos. 

 

North Edge Vertico

 

Ceasul se remarcă prin construcția din fibră de carbon, are curea din silicon și panou spate din oțel inoxidabil. Este mai degrabă un ceas digital dacă vrei și nu în smartwatch în adevăratul sens al cuvântului, un model hibrid. Oferă baterei de 220 mAh (CR2023) cu autonomie uriașă și este genul de ceas pe care îl iei cu tine în expediție. 

 

Ca funcții și echipări avem aici altimetru, barometru, compas, pedometru, cronometru, timer, pacer, alarmă, retroiluminare, reminder autonomie și afișare vreme, plus certificare 5ATM. Pe listă apare chiar și un termometru. 

 

Ceasul se vinde acum la prețul de doar 39.99 euro, care înseamnă aproximativ 200 lei și îl ai livrat în 11-18 zile lucrătoare din China. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.