Jump to content

Samsung aduce un Watch X înaintea aniversării de 10 ani Apple Watch; Noul ceas Galaxy Watch X ar putea debuta pe final de iulie


 Share

Recommended Posts

<b>Samsung aduce un Watch X înaintea aniversării de 10 ani Apple Watch; Noul ceas Galaxy Watch X ar putea debuta pe final de iulie</b>În urmă cu doar câteva zile și-au făcut apariția online o serie de randări asociate unui așa numit Galaxy Watch7 Ultra, un ceas premium pregătit de către Samsung și gata de lansare alături de modelele Watch7. Între timp noi zvonuri

 

În urmă cu doar câteva zile și-au făcut apariția online o serie de randări asociate unui așa numit Galaxy Watch7 Ultra, un ceas premium pregătit de către Samsung și gata de lansare alături de modelele Watch7. Între timp noi zvonuri au ajuns online astfel că mai nou purtabilul ar putea sfârși sub numele de Galaxy Watch X, după cum indică cei de la Techmaniacs.gr. 

 

Ceva și mai interesant este faptul că anul 2024 marchează aniversarea de 10 ani de la primul Apple Watch lansat pe piață, o sărbătoare pe care firma din Cupertino ar fi asociat-o cu lansarea unui Apple Watch X. Nu știm acum care dintre cele două companii a obținut trademark-ul pentru această denumire, astfel că rămâne de aflat ulterior și suntem cu ochii pe agențiile de certificare.

 

Revenind la vestea de astăzi, avem și câteva dotări dezvăluite. Se pare că Samsung Galaxy Watch X va oferi certificare pentru rezistență la apă până la 100 metri, fix cât oferă și rivalul Apple Watch Ultra. Vom avea autonomie de până la 4 zile cu o singură alimentare, iar la interior vom găsi procesorul Exynos W1000 de 3nm.

 

Mai nou se vorbește acum despre un debut pe final de lună iulie, pe 24 mai exact. Tot atunci vin și noile telefoane pliabile Flip și Fold, plus Galaxy Ring. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.