Jump to content

Xiaomi 14 Civi vine pe 12 iunie, smartphone cu procesor Snapdragon 8s Gen3 și cameră selfie duală

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi 14 Civi vine pe 12 iunie, smartphone cu procesor Snapdragon 8s Gen3 și cameră selfie duală</b>Multă vreme am crezut că modelul Xiaomi Civi 4 Pro se va lansa global sub denumirea de Xiaomi 14 Lite, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți cu variantele anterioare (vezi exemplu Civi 3 - Xiaomi 13 Lite). Din păcate m-am înșelat

Multă vreme am crezut că modelul Xiaomi Civi 4 Pro se va lansa global sub denumirea de Xiaomi 14 Lite, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți cu variantele anterioare (vezi exemplu Civi 3 - Xiaomi 13 Lite). Din păcate m-am înșelat, pentru că gigantul din China are altă idee și va lansa noul Civi drept Xiaomi 14 Civi pe piața globală.

Noul smartphone va debuta oficial pe data de 12 iunie, pentru început pe piața din India. Avem și un teaser asociat lansării, iar în mare lucrurile vor rămâne neschimbate la capitolul hardware, poate singura diferență remarcată urmând a se întâmpla la nivel de configurație RAM, stocare. 

În rest avem același ecran AMOLED FHD+ de 6.55 inch, cu rată de refresh de 120Hz, procesor Snapdragon 8s Gen3 și cameră Leica triplă în spate cu 50 mpx wide + 50 mpx telephoto, zoom optic 2x + 12 mpx ultra-wide. Mai primim și cameră selfie duală de 32 mpx în decupaj pilulă plus baterie de 4700 mAh cu încărcare la 67W.

Echivalentul din China se vinde pentru doar 380 de euro. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.