Jump to content

Avem o primă imagine cu dock-ul de încărcare pentru inelul inteligent Samsung Galaxy Ring


 Share

Recommended Posts

<b>Avem o primă imagine cu dock-ul de încărcare pentru inelul inteligent Samsung Galaxy Ring</b>Următorul mare trend din zona tech va fi inelul smart, cu toate că avem asemenea dispozitive prezente pe piață de ani buni iar aici nu pot să nu mă gândesc la Oura. Cu toate acestea, odată cu introducerea în portofoliul Samsung

 

Următorul mare trend din zona tech va fi inelul smart, cu toate că avem asemenea dispozitive prezente pe piață de ani buni iar aici nu pot să nu mă gândesc la Oura. Cu toate acestea, odată cu introducerea în portofoliul Samsung al unui astfel de purtabil se așteaptă ca popularitatea gadget-ului să crească și nu ar fi exclus va într-un viitor apropiat să vedem rivali HUAWEI, Honor, OnePlus și poate Apple? 

 

Până atunci ne îndreptăm atenția către Samsung Galaxy Ring, inelul smart așteptat să debuteze în cadrul evenimentului Unpacked de pe 10 iulie acolo unde vine și noua serie de pliabile Galaxy. Astăzi vedem cum arată dock-ul de alimentare pentru acest inel, sau mai bine zis toc/cutiuță de purtare/încărcare.

 

galaxy ring

 

Design-ul este ceva mai fancy decât un toc pentru căști wireless de exemplu, iar legat de mecanismul de funcționare, aici avem de-a face cu un soi de încărcător wireless ce trebuie conectat printr-un cablu + adaptor la priză, la fel cum faci la un smartwatch.

 

Cu autonomie de până la 9 zile nu ai nevoie de un toc cu baterie proprie pentru încărcare on-the-go, sau cel puțin la asta s-a gândit Samsung. Vă reamintesc faptul că vom avea diferite mărimi pentru acest inel, culori, iar legat de preț, se vehiculează o sumă cuprinsă în intervalul 300-350 de dolari. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.