Jump to content

Samsung Galaxy Watch Ultra în noi imagini randate; Design pătrățos și carcasă din titan


 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy Watch Ultra în noi imagini randate; Design pătrățos și carcasă din titan</b>Recent, am discutat despre faptul că Samsung Galaxy Watch Ultra a primit undă verde de la Comisia Națională de Radiodifuziune și Telecomunicații din Thailanda (NBTC), confirmând lansarea sa luna viitoare. Acum, avem parte de noi imagini randate care ne..

 

Recent, am discutat despre faptul că Samsung Galaxy Watch Ultraa primit undă verde de la Comisia Națională de Radiodifuziune și Telecomunicații din Thailanda (NBTC), confirmând lansarea sa luna viitoare. Acum, avem parte de noi imagini randate care ne oferă o privire detaliată asupra acestui smartwatch cu branding Ultra.

 

Galaxy Watch Ultra vine cu un design modern și diferit față de modelele anterioare. Samsung a reușit să combine un aspect pătrățos cu designul circular familiar din seria Galaxy Watch. Noile imagini prezintă ceasul în culorile argintiu și negru. O noutate este adăugarea unui al treilea buton pe lateral, colorat în portocaliu, asemănător cu cel de la Apple Watch Ultra.

 

Samsung Galaxy Watch Ultra în noi imagini randate: 006bWoNYly1hqrdfc8kl0j30u00u0q3z.jpg

 

În ceea ce privește dimensiunile, Galaxy Watch Ultra păstrează dimensiunea ecranului de la Galaxy Watch6 Classic, dar este considerabil mai gros. Dacă Galaxy Watch6 Classic măsoară 46.5 x 46.5 x 10.9 mm, Watch Ultra ajunge la 47 x 47.4 x 16.4 mm. Carcasa din titan contribuie la durabilitatea și rezistența acestuia.

 

Pe partea tehnică, Galaxy Watch Ultra va include un procesor Exynos W1000, 32GB de stocare, un ecran cu luminozitate de 3000 nits și protecție Sapphire Crystal.

 

Ceasul va fi rezistent la apă până la 10ATM și va avea un rating IP68, respectând și standardul militar MIL-STD-810H. Bateria de 590mAh, GPS dual-frequency L1+L5 și software-ul Wear OS 5 bazat pe One UI 6.0 Watch completează lista de specificații, asigurând funcționalități avansate și durabilitate.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.