Jump to content

Infinix pregătește lansarea primei tablete din portofoliu, numită Infinix Xpad; Apare în baza de date IMEI


 Share

Recommended Posts

<b>Infinix pregătește lansarea primei tablete din portofoliu, numită Infinix Xpad; Apare în baza de date IMEI</b>Infinix a intrat cu mare fast pe piața din România pe final de lună aprilie, iar acum aflăm că brandul se pregătește pentru o extindere a portofoliului de produse, pregătind o primă tabletă. Noul dispozitiv s-ar numi Infinix Xpad și asistăm

 

Infinix a intrat cu mare fast pe piața din România pe final de lună aprilie, iar acum aflăm că brandul se pregătește pentru o extindere a portofoliului de produse, pregătind o primă tabletă. Noul dispozitiv s-ar numi Infinix Xpad și asistăm la o diversificare grație popularității în creștere pentru această companie. Avem mai multe detalii în rândurile de mai jos. 

 

Tableta în cauză și-a făcut apariția recent în baza de date IMEI cu numele de serie X1101B, iar din păcate cam aici se opresc informațiile cunoscute. Totuși, ținând cont de portofoliul de smartphone-uri Infinix, atunci mă aștept ca și tableta să facă parte din segmentul mid-range, posibil cu un MediaTek Dimensity sau Snapdragon 7x la bord.

 

Ar putea avea 6 GB RAM, configurații cu 128 sau 256 GB stocare flash și poate o diagonală generoasă de 10-12 inch, fiind îndreptată mai degrabă către zona multimedia. Ar fi interesant ca tableta să aibă același spate din piele ecologică verde precum telefonul Infinix Note 40 Pro pe care l-am testat recent. 

 

 

Sursa

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.