Jump to content

Honor Magic V3 se pregătește de lansarea globală și avem un prim teaser oficial prin care este anunțată sosirea sa


 Share

Recommended Posts

<b>Honor Magic V3 se pregătește de lansarea globală și avem un prim teaser oficial prin care este anunțată sosirea sa</b>Luna iulie este caracterizată de multe pliabile noi, iar un model care reușește să se facă afirmat printre acestea este Honor Magic V3 - anunțat chiar săptămâna trecută și disponibil momentan doar în China. Dacă în urmă cu un an să

 

Luna iulie este caracterizată de multe pliabile noi, iar un model care reușește să se facă afirmat printre acestea este Honor Magic V3 - anunțat chiar săptămâna trecută și disponibil momentan doar în China.

 

Dacă în urmă cu un an să spunem, aveam de așteptat până la jumătate de an sau mai mult ca un flagship lansat pe piața chineză să ajungă și global, iată că acum intervalul se reduce semnificativ.

 

Honor Magic V3

 

Chiar îmi amintesc de un interviu Honor realizat la debutul lui Magic V2 din Leipzig unde aflam că dorința companiei este de a reduce timpul între lansările din China și cele globale. Fix asta se întâmplă acum când Honor Magic V3 pare pregătit de debutul global, după cum indică un teaser oficial postat de filiala din Marea Britanie. 

 

Există și un concurs special demarat aici, cu șansa de a testa noul pliabil și câștiga un voucher de 1000 de lire plus o călătorie în Germania pentru doi (poate din nou Germania va fi țara în care are loc debutul?).

 

Vă reamintesc că Magic V3 este mai subțire și decât smartphone-uri non-pliabile la doar 9.2 mm pliat, are procesor Snapdragon 8 Gen3, cameră periscop telephoto și baterie de 5150 mAh Si/C cu încărcare la 66W pe fir.

 

În China prețurile sale încep de la 1140 euro. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.