Jump to content

Ce îmbunătățiri are Galaxy AI în noul OneUI 6.1.1 de pe Samsung Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6


Shirogane
 Share

Recommended Posts

samsung_flip6_ai_02.webp

 

 

 

Noul Samsung Galaxy Z Flip6 nu a venit doar cu îmbunătățiri constructive și hardware, ci și cu unele software, în special legate de Galaxy AI.  Galaxy AI este, însă, un diferențiator puternic pentru noile Z Flip 6 și Z Fold 6, iar oferta de funcții pe care Samsung a integrat-o în aceste telefoane este cea mai avansată din piață în acest moment.

 

 

Acum, însă, AI-ul foto din Galaxy Flip6 poate lua o fotografie de-a ta și o poate edita în mai multe moduri, precum schiță în creion, acuarelă, desen 3D șamd. Are vreo utilitate? Nu musai. Este însă fun? Da, este, și nu doar pentru generat avataruri. Galaxy AI poate să adauge și obiecte pe care le schițezi și de multe ori o face foarte bine, cu umbre bine integrate și corect mascate de corpul tău. Trecând la funcțiile AI utile în diverse scenarii, pe majoritatea le știți de la celelalte flagship-uri din acest an. Samsung Browser face un rezumat foarte bun al paginilor web, inclusiv al celor scrise în limba română. Chiar foarte bun rezumatul, am fost mereu uimit de cât de bine iese acesta în ambele variante disponibile (Standard și Detailed). 

 

 

Rezumatul paginilor web, întrucât funcționează și pe limba română, ar trebui sa devină cea mai utilizată funcție Galaxy AI. Samsung Browser este al treilea cel mai utilizat browser pe acest blog, de exemplu.

Apoi, funcția de traducere (Interpreter în original) este de asemenea îmbunătățită, iar acum poate folosi ecranul exterior. Tu ții ecranul interior către tine, iar ce ai spus în limba ta este afișat pe ecranul exterior pentru interlocutorul tău, care răspunde în limba sa și apare apoi pe ecran traducerea. Nu funcționează încă pe limba română, dar la nevoie te descurci tu vorbind în engleză și este utilă dacă veți călători în diverse țări asiatice sau europene.

 

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.