Jump to content

[REZOLVAT]Bug licente bunkar @ others

macabru lama fina
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: macabru
Server: unicul, ca si mine.
Descrierea bugului: Da, deci mi-a luat un politist pirlit licenta de condus fapt care a dus in a-l injura iar dupa aceea m-am intreptat spre bunker sa imi duc produse sa fac bani multi, cand dau resupply nu merge pe motiv ca nu am nici o licenta, dar cea de condus mai era valida 10 minute, pe de alta parte la sell bunker a mers, am dat apel la un instructor dar instructorii isi fac felatie in hq-uri in 98.5% din cazuri si nu a raspuns niciunu.

ALSO: cand ai licenta de flying la 0 ore dar valabila pana la deces, nu poti da /park la vehiculele zburatoare dar le poti pilota ceea ce mi se pare destul de urit, nu am poza cu aia sau am dar trebuie sa caut si mna...
Screenshot(s):

Edited by macabru lama fina
greseli de tipar

Salut,

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.