michaelstvvv Posted August 31 Share Posted August 31 Nick-ul tau: Stevens Server: RPG Descrierea bugului: Stima! Nu stiu sigur daca e bug sau nu, dar eu cred c-o fi. La celelalte case cu alte interioare scrie "4 Room Luxury", "2 Room Apartment" si alte descrieri de genul. La a mea si la restul cu același interior ca al meu scrie "Description". Mă gândesc că nu e bine asa si ca ar fi trebuit să existe o "Descriere" si pentru acest interior. Adică mi se pare putin aiurea ca descrierea sa fie "Description". Dacă nu zic bine si de fapt "greseala" e intenționată, ma scuzati pentru timpul pierdut si închideți topicul. Dar dacă nu, hai sa punem cumva o descriere, un "Hotel room" sau "1 Room Hotel", sau ceva asemănător. Screenshot(s): https://www.rpg.b-zone.ro/players/house/Stevens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted September 1 Share Posted September 1 Nu e tocmai un bug. Casele foarte vechi de pe server (și cu mici excepții) au avut acea descriere modificată la momentul în care ele au fost create, renunțând la această practică la un moment dat și lăsând o valoare standard „Description” pentru ce s-a mai adăugat ulterior. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts