Daniel Negoi Posted September 5 Share Posted September 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Shown Posted September 5 Share Posted September 5 Ca un meme pot spune că este amuzant, însă știm cu toții ca staff ul se chinuie pentru a ne oferi nouă un joc plăcut și fără lag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Negoi Posted September 5 Author Share Posted September 5 Postarea a fost facuta strict in gluma, stiim bine ca kelton isi face treaba si incerca sa rezolve problemele tot timpul Just now, Shown said: Ca un meme pot spune că este amuzant, însă știm cu toții ca staff ul se chinuie pentru a ne oferi nouă un joc plăcut și fără lag. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todi Posted September 5 Share Posted September 5 Eram spre /getgift cand a picat . Lasati staff-ul sa isi faca treaba, ca nu e in interesul lor sa pice serverul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Negoi Posted September 5 Author Share Posted September 5 49 minutes ago, Todi said: Eram spre /getgift cand a picat . Lasati staff-ul sa isi faca treaba, ca nu e in interesul lor sa pice serverul. Citeste si tu comentatiul de mai sus. Postarea a fost facuta in gluma, n am nimic cu staff-ul stim prea bine ca kelton se implica si incearca sa rezolve toate problemele Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marius.. Posted September 6 Share Posted September 6 Mi am lasat contul pe /sleep cateva ore degeaba =)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todi Posted September 6 Share Posted September 6 16 hours ago, Daniel Negoi said: Citeste si tu comentatiul de mai sus. Postarea a fost facuta in gluma, n am nimic cu staff-ul stim prea bine ca kelton se implica si incearca sa rezolve toate problemele N.u am avut niciun fel de dorinta sa te 'atac' prin ceva. Doar ziceam, eventual pentru altii. Postarea, ce-i drept, este amuzanta, in special pentru faptul ca a fost postata in perioada cand era serverul picat Link to comment Share on other sites More sharing options...
M A R 1 A N Posted September 6 Share Posted September 6 Nu va mai certati baieti in comentarii pe aici, tusu a facut o postare din pur amuzant si pura caterinca, fara scopul de a jignii conducerea B-Zone sau staff-ul. Daca va place postarea, radeti dar nu va mai atacati prin comentarii ca nu are rost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted September 6 Share Posted September 6 Cam urat ca pica serveru'... Fix cand am dat pickpocket, am reusit o picat... Ma mir ca nu am luat wanted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gakpo Posted September 7 Share Posted September 7 (edited) e bine ca nu mai luati wanted acuma la joburi ilegale Edited September 7 by gakpo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Night Posted September 7 Share Posted September 7 Cancer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts