Jump to content

[ARHIVAT]Bug - Trivia B-Days


M A R 1 A N
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Marian
Server: RPG
Descrierea bugului: Trivia B-Days intrebare incorecta, intrebarea spune 'c
are este cel mai inalt munte din lume?' iar raspunsul corect la asa ceva aparent este Everest, geografic vorbind, everest nu este un munte ci un varf de munte, el este varful muntiilor Himalaya, asa ca, raspunsul corect la aceasta intrebare era 'Himalaya' ci nu Everest.
Screenshot(s):

image.png.9c69c8de40eba40d4f3a98d2a9ff7664.png

Link to comment
Share on other sites

Acum depinde, de fapt, chiar daca Everest este un varf de munte, cand cineva intreaba "Care este cel mai inalt munte?", raspunsul corect este tot Everest, pentru ca in acest context se refera la cel mai inalt punct de pe un munte, adica varful.

Himalaya este un lant muntos care contine mai multe varfuri inalte, inclusiv Everest, dar muntele Everest este considerat cel mai inalt munte datorita varfului sau, care atinge cea mai mare altitudine de pe planeta.

 

Intrebarea din punctul meu de vedere este cu du-te vino asa ca din punctul meu de vedere, intrebarea pusa corect era: Care este cel mai inalt punct de pe planeta?

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara.

 

O zi bună.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.