Jump to content

Bug solo rob - desync

Barrows
 Share

Recommended Posts

Salut,

Problema cel mai probabil e de partea ta. Atât în teste cât și alți jucători nu au întâmpinat o astfel de problemă. S-ar putea ca jocul să nu-ți fie în totalitate compatibil cu textdraw-urile de pe ecran.

Poți încerca să instalezi samp addon https://b-zone.ro/addon și să vezi dacă te ajută.

Mersi, o sa incerc, dar pana nu sunt jucatori multi online pot face fara probleme, gen dimineata, ca textdrawul se incarca normal, pana acuma a mers, si nu am modificat nimic cu jocul.

Dar macar pot primii rob points pierdute inapoi ?

Edited by Barrows

Mă gândeam că poate ai nimerit să dai rob când primeam flood, atunci automat (pe moment sau pe un timp mai lung) va exista lag la recepționarea comenzilor, însă la data și ora respectivă nu aveam niciun atac. Deci nu știu care e problema sau dacă e o problemă generală, deși nu am văzut alte persoane să menționeze ceva despre asta.

Ți-am returnat niște puncte de rob.

9 hours ago, Kelton said:

Mă gândeam că poate ai nimerit să dai rob când primeam flood, atunci automat (pe moment sau pe un timp mai lung) va exista lag la recepționarea comenzilor, însă la data și ora respectivă nu aveam niciun atac. Deci nu știu care e problema sau dacă e o problemă generală, deși nu am văzut alte persoane să menționeze ceva despre asta.

Ți-am returnat niște puncte de rob.

Iti multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.