Jump to content

realme Pad 2 Lite este oficială; Tabletă cu ecran de 10.95 inch, sistem audio cu 4 difuzoare și spate îmbrăcat în piele ecologică


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>realme Pad 2 Lite este oficială; Tabletă cu ecran de 10.95 inch, sistem audio cu 4 difuzoare și spate îmbrăcat în piele ecologică</b>Alături de noul smartphone realme P2 Pro lansat ieri (articol aici), cei de la realme au mai prezentat și o tabletă. Se numește Pad 2 Lite și după cum indică și denumirea sa, oferă un hardware mai modest, dar păstrează partea de multimedia

 

Alături de noul smartphone realme P2 Pro lansat ieri (articol aici), cei de la realme au mai prezentat și o tabletă. Se numește Pad 2 Lite și după cum indică și denumirea sa, oferă un hardware mai modest, dar păstrează partea de multimedia cu ecran generos, sistem audio potent și o baterie care promite autonomie atractivă. O descoperim pe larg mai jos. 

 

realme Pad 2 Lite

 

În primul rând este interesant faptul că avem aici spate îmbărcat în piele ecologică, ceva ce nu prea se întâmplă pe tablete. Ca design tableta se prezintă tare bine și cei interesați o vor găsi pe negru-gri sau violet. Are ecran mare de 10.5 inch cu rezoluție 2K, un IPS LCD ce ne mai oferă și rată de refresh de 90Hz, suport Eye Comfort și luminozitate de până la 450 nits.

 

realme Pad 2 Lite

 

Primim același procesor Helio G99 de pe Pad 2, 8 GB RAM + 8 GB RAM virtuali și 128 GB stocare flash. Corpul cu grosime de doar 8.32 mm ascunde o baterie de 8300 mAh la interior iar pe lista de dotări mai adăugăm și scanner-ul de amprente plasat lateral, conectorul USB-C pentru încărcare și audio plus sistemul cu 4 difuzoare stereo.  

 

Apropo de baterie, aceasta se încarcă la maxim 15W pe fir, ceea ce nu sună ideal la ce capacitate se oferă. Prețul este de 160 euro pentru configurația 4/128GB, sau 182 euro pentru cea 6/128GB.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.