Jump to content

Xiaomi 14T ni se prezintă în imagini proaspete, cu diferite finisaje în spate și 4 variante de culoare


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi 14T ni se prezintă în imagini proaspete, cu diferite finisaje în spate și 4 variante de culoare</b>Doar ce am aflat că seria de telefoane Xiaomi 14T se va lansa oficial pe data de 26 septembrie și iată că deja avem un nou leak, sub formă de imagini oficiale. Sunt prezentate aici ambele telefoane 14T și 14T Pro, cu diferite finisaje pentru

 

Doar ce am aflat că seria de telefoane Xiaomi 14T se va lansa oficial pe data de 26 septembrie și iată că deja avem un nou leak, sub formă de imagini oficiale. Sunt prezentate aici ambele telefoane 14T și 14T Pro, cu diferite finisaje pentru panoul din spate și diferite culori.

 

Le descoperim mai jos.În cazul lui Xiaomi 14T vom putea alege dintre negru, albastru sau argintiu, modele cu spate din sticlă și un efect gradient tip fade, plus o a treia variantă pe galben-verde cu spate îmbrăcat în piele ecologică. Avem un modul mare de cameră în colțul din stânga spate sus, un setup triplu plus un bliț LED și fără periscop ceea ce era de așteptat.

 

Xiaomi 14T Pro - Leak imagini: Xiaomi-14T-pRO (4).jpg

 

Vedem și butoanele fizice de pe lateral dreapta, cu textură 3D pentru butonul power/unlock, iar legat de Xiaomi 14T Pro, acesta vine pe albastru, argintiu și negru. Aduce procesor Dimensity 9300+, 512 GB stocare și se vehiculează un preț de pornire de 899 euro.

 

Pe de altă parte Xiaomi 14T ar costa 649 euro, bani pentru care primim ecran AMOLED 144Hz de 6.67 inch, procesor Dimensity 8300 Ultra, 12 GB RAM, 256 GB stocare și cameră triplă 50 mpx wide Sony IMX906 + 50 mpx telephoto + 12 mpx ultra-wide. Are și cameră selfie de 32 mpx.

 

Ambele oferă certificare IP68.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.