Jump to content

Human Mobile Devices lansează HMD Fusion la IFA 2024: un telefon modular și reparabil pentru toată lumea


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Human Mobile Devices lansează HMD Fusion la IFA 2024: un telefon modular și reparabil pentru toată lumea</b>La IFA 2024, Human Mobile Devices (HMD) a adus o propunere interesantă pe piața smartphone-urilor: HMD Fusion, un telefon care promite să fie ușor de personalizat și de reparat. Compania, cunoscută pentru abordarea sa orientată către utilizatori..

 

La IFA 2024, Human Mobile Devices (HMD) a adus o propunere interesantă pe piața smartphone-urilor: HMD Fusion, un telefon care promite să fie ușor de personalizat și de reparat. Compania, cunoscută pentru abordarea sa orientată către utilizatori și sustenabilitate, susține că acest nou model este creat pentru cei care vor să-și adapteze dispozitivul mobil după propriile nevoi și stil. 

 

HMD Fusion, disponibil la un preț de 1.399 RON, vine cu un design industrial-chic și opțiuni de personalizare unice, oferind utilizatorilor libertatea de a schimba „ținutele” telefonului după gust și necesități. De la huse interschimbabile la accesorii care pot adăuga funcționalități suplimentare, Fusion vrea să devină un telefon care să reflecte personalitatea utilizatorului. Mai mult, printr-o platformă open-source, HMD permite oricui, fie că e vorba de utilizatori simpli sau de companii, să dezvolte noi funcționalități pentru telefon.

 

În cadrul evenimentului de la Berlin, HMD a pus accent pe faptul că HMD Fusion este mai mult decât un simplu smartphone – este o declarație de modă și de creativitate. Lars Silberbauer, Global Chief Marketing Officer la HMD, a subliniat că noul dispozitiv „reprezintă următoarea generație de smartphone-uri”, invitând utilizatorii să-și „îmbrățișeze creativitatea” prin accesorizare și personalizare.

 

HMD Fusion

 

HMD nu se limitează doar la telefoane de tip „all-in-one”. Compania colaborează și cu Mattel pentru lansarea HMD Barbie Phone, un telefon cu clapetă de inspirație vintage, destinat celor care vor să ia o pauză de la smartphone-urile clasice. Telefonul este un omagiu adus generației nostalgice și un exemplu al diversității de produse pe care HMD le aduce pe piață. 

 

În plus, HMD a anunțat un parteneriat major cu FC Barcelona, devenind Partener Global și Furnizor Oficial de Telefoane Mobile al clubului. Acest parteneriat pe trei ani are ca scop creșterea vizibilității brandului și întărirea poziției sale pe piața europeană, consolidând viziunea companiei de a împinge limitele în materie de tehnologie și design.

 

Cu aceste lansări și colaborări, HMD pare să își fi găsit o nișă clară: dispozitive personalizabile, reparabile și, mai ales, prietenoase cu utilizatorul și planeta.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.