RussianBr0 Posted October 29 Share Posted October 29 (edited) Salut Kelton, ești conștient de bug-ul de la car rent care permite fiecărui jucător sa ia orice masina pe gratis? La orice biz de tip car rent te-ai duce o sa ți zică ca toate mașinile sunt închiriate, dar ce sa vezi producție 0$. Nu e de la preț, l am setat la 2000$. Am încercat sa le respawnez și în clipa în care le am distrus nu s au mai respawnat. Edited October 29 by RussianBr0 Am făcut o remarca care nu-și are locul, e între scripteri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted October 30 Share Posted October 30 Se rezolvă astăzi la restart, am să vă setez manual banii pe care i-ați pierdut la toți cei de aveți acțiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted October 30 Share Posted October 30 Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts