adelingabriel Posted November 10 Share Posted November 10 Nume: Adelin24 Server: RPG.B-ZONE.RO Descriere problema: când mă conectez pe website apar mai multe scrisuri pe fundal,se vede în dovadă, oare este de la website sau de la mine? Circumstanțe: - Dovada: https://imgur.com/a/QMUmGeO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted November 10 Share Posted November 10 E de la tine. Trebuie să-ți cureți cache-ul browserului pentru website ca să poată să-ți redescarce resursele necesare pe care browserul tău le are stocate în memorie. Resursele vechi nu mai sunt valabile și de aceea apare problema respectivă. Caută pe google cum să cureți cache-ul pentru browserul pe care-l folosești tu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syko Posted November 10 Share Posted November 10 (edited) 8 minutes ago, Kelton said: E de la tine. Trebuie să-ți cureți cache-ul browserului pentru website ca să poată să-ți redescarce resursele necesare pe care browserul tău le are stocate în memorie. Resursele vechi nu mai sunt valabile și de aceea apare problema respectivă. Caută pe google cum să cureți cache-ul pentru browserul pe care-l folosești tu. De fapt am testat acum și pare să fie de la faptul că a tradus pagina în limba română. Edited November 10 by Syko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted November 10 Share Posted November 10 @ Syko nu știu dacă are treabă traducerea pe cât are treabă cache-ul salvat în browser. Și la tine în poză văd iconițele vechi de la licențe, care nu mai există. Deci îți arată încă ce ți-e salvat în cache și nu ce e pe serverul websiteului de fapt. Golește-ți cache-ul și tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syko Posted November 10 Share Posted November 10 14 minutes ago, Kelton said: @ Syko nu știu dacă are treabă traducerea pe cât are treabă cache-ul salvat în browser. Și la tine în poză văd iconițele vechi de la licențe, care nu mai există. Deci îți arată încă ce ți-e salvat în cache și nu ce e pe serverul websiteului de fapt. Golește-ți cache-ul și tu. Da, corect, am observat acum că iconițele sunt cele vechi, însă sunt 100% sigur că datorită traducerii îi afișează pagina așa. Mie pe iconițele vechi și fără traducere îmi apare pagina corect, însă dacă o traduc îmi apare ca mai sus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTazZ.BELEAUA Posted November 10 Share Posted November 10 Este problema la traducator, iti deformeaza anumite texte care sunt altfel formate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts