Jump to content

website

adelingabriel
 Share

Recommended Posts

E de la tine. Trebuie să-ți cureți cache-ul browserului pentru website ca să poată să-ți redescarce resursele necesare pe care browserul tău le are stocate în memorie. Resursele vechi nu mai sunt valabile și de aceea apare problema respectivă.

Caută pe google cum să cureți cache-ul pentru browserul pe care-l folosești tu.

8 minutes ago, Kelton said:

E de la tine. Trebuie să-ți cureți cache-ul browserului pentru website ca să poată să-ți redescarce resursele necesare pe care browserul tău le are stocate în memorie. Resursele vechi nu mai sunt valabile și de aceea apare problema respectivă.

Caută pe google cum să cureți cache-ul pentru browserul pe care-l folosești tu.

De fapt am testat acum și pare să fie de la faptul că a tradus pagina în limba română.

Screenshot_20241110_113202_Chrome.jpg

Edited by Syko

@ Syko nu știu dacă are treabă traducerea pe cât are treabă cache-ul salvat în browser. Și la tine în poză văd iconițele vechi de la licențe, care nu mai există. Deci îți arată încă ce ți-e salvat în cache și nu ce e pe serverul websiteului de fapt. Golește-ți cache-ul și tu.

14 minutes ago, Kelton said:

@ Syko nu știu dacă are treabă traducerea pe cât are treabă cache-ul salvat în browser. Și la tine în poză văd iconițele vechi de la licențe, care nu mai există. Deci îți arată încă ce ți-e salvat în cache și nu ce e pe serverul websiteului de fapt. Golește-ți cache-ul și tu.

Da, corect, am observat acum că iconițele sunt cele vechi, însă sunt 100% sigur că datorită traducerii îi afișează pagina așa.

Mie pe iconițele vechi și fără traducere îmi apare pagina corect, însă dacă o traduc îmi apare ca mai sus.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.