Jump to content

Bug Server Closed Connection

.Lucian
 Share

Recommended Posts

Chiar crezi ca daca ma stiam cu ceva mai postam aici ? 
De 11 ani pe comunitate sunt uns cu toate alifiile. Am postat intocmai pentru a verifica pentru ce a actionat anticheat si sa se caute problema mai amanuntit.
Eu eram pe G cu M4 pe geam si asteptam sa vina PD, soferul a dat sa opreasca masina pentru ca s-a tras in noi si cand am vrut sa ma dau jos apasand repetat pe tasta 'enter' am primit kick-ul respectiv.

Sunt n cazuri care pot să se întâmple, dar kickuri de genul nu prea văd raportate. De testat devine cam greu de testat fără să știm situațiile exacte care au dus la acel kick, iar asta nu prea avem cum să aflăm. Mai ai și moduri din câte văd și nu avem de unde să știm dacă nu cumva modurile tale au influențat și ele acel kick.

Așadar dacă nu folosești nimic, foarte bine. Dacă se întâmplă să primești și a doua oară, atunci poate să-ți dea de înțeles că poate totuși ai ceva prin modpackul ăla care cauzează astfel de kickuri.

În orice caz, nu putem găsi acul în carul cu fân pentru că sunt o grămadă de variabile pe care nu le cunoaștem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.