Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Bug Mester

KawaBM
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau:BiggyG
Server:RPG.B-zone.ro
Descrierea bugului: dupa ce am livrat 5 scaune si ma intorc sa mai craftez uneori patesc ca, avand 400 argint+ totusi sa imi zica ca nu pot crafta scaun scump, in schimb ma lasa urmatorul mai ieftin, dupa uneori ma lasa doar un scaun scump si restu mai ieftine. PS: ma forteaza sa cumpar al 4-lea scaun...cand eu vreau sa livrez numa scaune scumpe.
Screenshot(s): https://imgur.com/a/CQDFQ9Q

Deci voiam sa vand DOAR scaune scumpe...m a lasat sa vand 5 scaune, deci mi a luat din 970 argint si ramasesem cu vreo 400, cand sa craftez alte 4/5 scaune scumpe imi zice ca nu am materiale necesare, EU avand. Dar miraculos jocu ma lasa sa cumpar scaune mai ieftine, daca vreau iara sa cumpar unu scump ori ma lasa doar un scaun si dupa iar eroare ori deloc.

in Prima poza primisem eroare nu ai materiale si eu aveam 400 argint si tot ce trebuia (aur,lemn) si totusi imi zicea ca nu pot...in a 2 poza se vede ca am cumparat scaune mai ieftine ca sa se vada ca totusi ma lasa scaune ieftine dar nu vrea scaune scumpe sa ma lase uneori. Eu merg sa fac mester tot timpul cand am full materiale de la quest, si ma lasa cand is full inventar sa cumpar 5 scaune scumpe, le livrez, si cand ma intorc sa mai fac inca 4, ca atat ma mai ajung dupa materialele, imi zice ca cica nu am, cand eu am defapt.

On 12/20/2024 at 2:20 PM, KawaBM said:

in Prima poza primisem eroare nu ai materiale si eu aveam 400 argint si tot ce trebuia (aur,lemn) si totusi imi zicea ca nu pot...in a 2 poza se vede ca am cumparat scaune mai ieftine ca sa se vada ca totusi ma lasa scaune ieftine dar nu vrea scaune scumpe sa ma lase uneori. Eu merg sa fac mester tot timpul cand am full materiale de la quest, si ma lasa cand is full inventar sa cumpar 5 scaune scumpe, le livrez, si cand ma intorc sa mai fac inca 4, ca atat ma mai ajung dupa materialele, imi zice ca cica nu am, cand eu am defapt.

https://imgur.com/a/gkNfYgp  poftim un exemplu de azi: eu am lemn:331 argint : 160 aur: 720 // costul unui scaun scump 16 lemn argint 106 aur 35. cu toate acestea jocul nu verifica bine cantitatea de argint pe care eu o detin si imi da eroare ca nu am. Jocul ar trebui sa ma lase sa cumpar acel scaun. THAT is my problem, s-a inteles?

On 12/25/2024 at 2:02 PM, KawaBM said:

https://imgur.com/a/gkNfYgp  poftim un exemplu de azi: eu am lemn:331 argint : 160 aur: 720 // costul unui scaun scump 16 lemn argint 106 aur 35. cu toate acestea jocul nu verifica bine cantitatea de argint pe care eu o detin si imi da eroare ca nu am. Jocul ar trebui sa ma lase sa cumpar acel scaun. THAT is my problem, s-a inteles?

Nu știu dacă nu am înțeles eu cum trebuie sau dacă nu ai înțeles tu, cel mai scump scaun (cel cu 16 lemn, 10 BUMBAC, 106 argint și 35 aur) nu-l vei putea face pentru că ai 2 bumbac, trebuie să ai 10 ca să-l poți confecționa.

Edited by Madalin

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.