KawaBM Posted December 19, 2024 Share Posted December 19, 2024 Nick-ul tau:BiggyG Server:RPG.B-zone.ro Descrierea bugului: dupa ce am livrat 5 scaune si ma intorc sa mai craftez uneori patesc ca, avand 400 argint+ totusi sa imi zica ca nu pot crafta scaun scump, in schimb ma lasa urmatorul mai ieftin, dupa uneori ma lasa doar un scaun scump si restu mai ieftine. PS: ma forteaza sa cumpar al 4-lea scaun...cand eu vreau sa livrez numa scaune scumpe. Screenshot(s): https://imgur.com/a/CQDFQ9Q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted December 19, 2024 Share Posted December 19, 2024 Nu prea înțeleg ce voiai să craftezi, văd în prima poză că aveai 5 bumbac și scaunul 5 cerea 10 bumbac, deci normal va fi să nu te lase să craftezi. La a 2-a poză aveai 26 argint și voiai să faci un scaun care cerea 98 argint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KawaBM Posted December 20, 2024 Author Share Posted December 20, 2024 Deci voiam sa vand DOAR scaune scumpe...m a lasat sa vand 5 scaune, deci mi a luat din 970 argint si ramasesem cu vreo 400, cand sa craftez alte 4/5 scaune scumpe imi zice ca nu am materiale necesare, EU avand. Dar miraculos jocu ma lasa sa cumpar scaune mai ieftine, daca vreau iara sa cumpar unu scump ori ma lasa doar un scaun si dupa iar eroare ori deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KawaBM Posted December 20, 2024 Author Share Posted December 20, 2024 in Prima poza primisem eroare nu ai materiale si eu aveam 400 argint si tot ce trebuia (aur,lemn) si totusi imi zicea ca nu pot...in a 2 poza se vede ca am cumparat scaune mai ieftine ca sa se vada ca totusi ma lasa scaune ieftine dar nu vrea scaune scumpe sa ma lase uneori. Eu merg sa fac mester tot timpul cand am full materiale de la quest, si ma lasa cand is full inventar sa cumpar 5 scaune scumpe, le livrez, si cand ma intorc sa mai fac inca 4, ca atat ma mai ajung dupa materialele, imi zice ca cica nu am, cand eu am defapt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KawaBM Posted December 25, 2024 Author Share Posted December 25, 2024 On 12/20/2024 at 2:20 PM, KawaBM said: in Prima poza primisem eroare nu ai materiale si eu aveam 400 argint si tot ce trebuia (aur,lemn) si totusi imi zicea ca nu pot...in a 2 poza se vede ca am cumparat scaune mai ieftine ca sa se vada ca totusi ma lasa scaune ieftine dar nu vrea scaune scumpe sa ma lase uneori. Eu merg sa fac mester tot timpul cand am full materiale de la quest, si ma lasa cand is full inventar sa cumpar 5 scaune scumpe, le livrez, si cand ma intorc sa mai fac inca 4, ca atat ma mai ajung dupa materialele, imi zice ca cica nu am, cand eu am defapt. https://imgur.com/a/gkNfYgp poftim un exemplu de azi: eu am lemn:331 argint : 160 aur: 720 // costul unui scaun scump 16 lemn argint 106 aur 35. cu toate acestea jocul nu verifica bine cantitatea de argint pe care eu o detin si imi da eroare ca nu am. Jocul ar trebui sa ma lase sa cumpar acel scaun. THAT is my problem, s-a inteles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 (edited) On 12/25/2024 at 2:02 PM, KawaBM said: https://imgur.com/a/gkNfYgp poftim un exemplu de azi: eu am lemn:331 argint : 160 aur: 720 // costul unui scaun scump 16 lemn argint 106 aur 35. cu toate acestea jocul nu verifica bine cantitatea de argint pe care eu o detin si imi da eroare ca nu am. Jocul ar trebui sa ma lase sa cumpar acel scaun. THAT is my problem, s-a inteles? Nu știu dacă nu am înțeles eu cum trebuie sau dacă nu ai înțeles tu, cel mai scump scaun (cel cu 16 lemn, 10 BUMBAC, 106 argint și 35 aur) nu-l vei putea face pentru că ai 2 bumbac, trebuie să ai 10 ca să-l poți confecționa. Edited December 27, 2024 by Madalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
KawaBM Posted December 27, 2024 Author Share Posted December 27, 2024 in cazul asta da, dar am mai patit pe cont secundar unde am de la quest /maratoane full si de bumbac si uneori nu ma lasa chiar daca am materialele necesare sa cumpar scaun scump...nu stiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KawaBM Posted December 27, 2024 Author Share Posted December 27, 2024 daca mai patesc avand si bumbac o sa caut sa pun poze aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Dacă mai pățești așteptăm un reply cu o poză/filmare când apesi pe un obiect și nu te lasă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KawaBM Posted 13 hours ago Author Share Posted 13 hours ago poti inchide topicul cum nu mai este quest si nu am skill necesar sa obtin materiale de argint si aur nu prea mai am cum sa testez. O sa revin cand apare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts